Mitől lehet terhessegi csikom?
Figyelt kérdés
Majdnem az egesz fenekemen van es a labam kezdetetol a bikini vonalnal,mindket labamon latni feher terhessegi csikokak eleg jol. Anyukam vette eszre aki mondta hogy lehet attol hogy hiztam(2eve 42kg voltam most 51) de nem tudom. Terhes nem voltam meg mivel 15 eves vagyok es szuz....2014. júl. 27. 22:47
1/5 anonim válasza:
Striáknak hívják őket. Gyors növekedéstől van.
2/5 anonim válasza:
Azért hívják terhességi csíknak, mert a legtöbb nő hasán a terhesség alatt megjelennek. Stria a hivatalos neve és azért alakul ki, mert szétszakad a bőr kötőszövete. Ez akkor történik, ha a bőr gyorsan nyúlik. Vagy hízástól, vagy terhességtől, vagy magasságnövekedéstől (nálam ez utóbbi volt).
3/5 anonim válasza:
Hirtelen növekedéstől, hízástól, fogyástól alakulhat ki. Nekem a térdemen is van, mert tiniként hirtelen nyúlt meg a lábam. Fenekemen, mellemen, combomon, csípőmön, hasamon és szemérem dombomon is van, az utóbbi 3 terhesség miatt, de ismétlem, ez a hirtelen méretváltozástól alakulhat ki (ami ugye terhesség esetén kifejezetten jellemző, de nem csak akkor). Az én bőröm sajna kifejezetten rugalmatlan, "szakadós", így olyan vagyok már lassan, mint egy zebra :(
:D
4/5 anonim válasza:
Nekem is anyukám vette eszremeg regebben, én is tizenöt vagyok,nekem is a hizastol lett..eloszor azt hittük a kotelhintatol van ezért eltiltott tole..aztan mikor nem gyógyultak javasoltak a bőrgyógyászt es o krémet is adott..nekem nagyon csúnya vírus csikjaim voltak,de mara inkabb fehérek.://az az egy nyugtat,hogy nemvagyok egyedul.:)
5/5 anonim válasza:
#4 es vagyok.volt egy elirasom..virus helyett vörös.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!