Most akkor terhes vagyok vagy sem?
Megjott a menzeszem Julius 29-en de csak egy napig volt meg aztan még ket napig pecsetelo verzesem volt.
Csinaltam tegnap elott két tesztet mindd a ketto pozitiv lett. Elmentem a nogyogyaszhoz hasi ultrahangon azt mondta egyenlore nem lat semmit ismeteljem meg par nap mulva a tesztet. Ma megismeteltem es mindd a ketto negativ.
Nem ertem az egeszet :(
Menstruáció + negatív uh + negatív tesztek. Nem hiszem, hogy most ez sikerült.
Drukk a következő hónaphoz!
De akkor valoszinuleg nemsokara a mellfajdalmam is elfog mulni?
Pedig mar annyira bele eltem magam két pozitiv teszt utan :(
Koszonom szepen!
Sajnálom :( Sajnos van ilyen, nekem is volt, meg is fogadtam, hogy soha többé nem tesztelek csak ha már vagy 10 napja késik ( nem sikerült betartani).
A cicifájás mensivel elmúlik majd.
Azzal tudlak bíztatni, hogy ezek szerint teherbe tudsz esni, én ebbe kapaszkodtam, a következő próbálkozásra sikerült is a baba.
Igen enis megfogadtam hogy soha tobbet nem tesztelek. Igazabol nekem megjott de csak egy napig volt meg ezert csinaltam a tesztet mert gyanakodtam hogy valami nem stimmel aztan korai volt a nagy orom mert ma pedig itt allok ket pozitiv teszt utan ketto negativval :(
Remelem nekem is sikerulni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!