Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor terhes vagyok vagy...

Most akkor terhes vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Megjott a menzeszem Julius 29-en de csak egy napig volt meg aztan még ket napig pecsetelo verzesem volt.

Csinaltam tegnap elott két tesztet mindd a ketto pozitiv lett. Elmentem a nogyogyaszhoz hasi ultrahangon azt mondta egyenlore nem lat semmit ismeteljem meg par nap mulva a tesztet. Ma megismeteltem es mindd a ketto negativ.

Nem ertem az egeszet :(

2019. aug. 2. 15:58
 1/8 A kérdező kommentje:
A mell feszulesem tovabbra is ugyanugy megvan mint a menzeszem elott. Sokszor van enyhe hanyingerem is
2019. aug. 2. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kémiai terhesség volt. Valami elindult, de végül vége szakadt. Egyébként ilyen korán hasi ultrahangon nem hinném, hogy bármi is látszódott volna. Hüvelyinek több értelme van.
2019. aug. 2. 16:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem :( és akkor ezzel mar tovabbi teendom nem is lesz? :/ ebbol mar nem lessz baba ugye?
2019. aug. 2. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kémiai volt, ami valószínű, akkor ezzel több teendő nincsen. Majd legközelebb összejön.
2019. aug. 2. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Menstruáció + negatív uh + negatív tesztek. Nem hiszem, hogy most ez sikerült.

Drukk a következő hónaphoz!

2019. aug. 2. 17:49
 6/8 A kérdező kommentje:

De akkor valoszinuleg nemsokara a mellfajdalmam is elfog mulni?

Pedig mar annyira bele eltem magam két pozitiv teszt utan :(

Koszonom szepen!

2019. aug. 2. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom :( Sajnos van ilyen, nekem is volt, meg is fogadtam, hogy soha többé nem tesztelek csak ha már vagy 10 napja késik ( nem sikerült betartani).

A cicifájás mensivel elmúlik majd.

Azzal tudlak bíztatni, hogy ezek szerint teherbe tudsz esni, én ebbe kapaszkodtam, a következő próbálkozásra sikerült is a baba.

2019. aug. 2. 18:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen enis megfogadtam hogy soha tobbet nem tesztelek. Igazabol nekem megjott de csak egy napig volt meg ezert csinaltam a tesztet mert gyanakodtam hogy valami nem stimmel aztan korai volt a nagy orom mert ma pedig itt allok ket pozitiv teszt utan ketto negativval :(

Remelem nekem is sikerulni fog :)

2019. aug. 2. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!