Létezik olyan, hogy mindkét fél egészséges, a vizsgálatok során rendben van minden, de a baba mégsem jön?
Figyelt kérdés
Páromnak rendben van a spermaképe, urológiailag is egészséges. Nálam csináltak uh-t, rákszűrést, hormonvizsgálatot és minden oké. Most petevezeték átjárhatósági vizsgálat következik és ha ott sem találnak semmit, akkor meddőségi klinikára utalnak be.2008. nov. 14. 11:19
11/11 anonim válasza:
Ja én voltam az utolsó válaszoló, csak annyit fűznék, hozzá, hogy már én is be voltam jelentkezve a nőgyógyihoz, hogy derítse már ki, hogy mi lehet a probléma és mire mentem volna, addigra már pozitív lett a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!