Létezik olyan, hogy mindkét fél egészséges, a vizsgálatok során rendben van minden, de a baba mégsem jön?
Ez a 10. ciklusom, amiben konkrétan próbálkozunk. Hormonvizsgálat nálam azért kellett, mert menzi előtt pár nappal mindig barnázok és arra gyanakodott a doki, hogy alacsony progeszteron szint miatt van a barna folyás. Párom aggódott, hogy bizti vele van a baj, azért kértem beutalót andrológiára.
Az első hónapokban hőmérőztem, számolgattam, teszteltem.Ez viszont mára már megszűnt. Nem görcsölök állandóan ezen, talán már végképp kezdek lemondani róla.
Szia! Hallottam már olyanról, hogy mind a kettőnél rendben van minden, csak együtt nem stimmelnek. Erre vonatkozó vizsgálatokat viszont szerintem csak a meddőségi klinikán csinálnak. Attól még, hogy oda irányítanak nem kell megijedni, ott vagy igazán jó kezekben.
Üdv.
milyen a vercsoportotok?
amugy ne aggodj, egyesek szerint 10%, masok szerint 20% van a dologra havonta. ezek nem adódnak ossze sajnos, lehet pech szeria is befigyel.
a masik dolog a stressz, az olyan kis csunya dolog, hogy sokmindent befolyásol ám!
Mindkettőnk vércsoportja 0 Rh+
De már arra is gondoltam, hogy egyszerűen nem illünk össze.
Mi január óta próbálkoztunk és októberben teszteltem egy pozitívat. Úgyhogy ne add fel.
egy 8 hetes és 3 napos pocaklakós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!