Peteérésen kívül is teherbe lehet esni? Spontán peteérésre gondolok!
(1)Tehát ha igen, hány % az esélye?
(2)van köztetek aki/ vagy aki ismer olyat akiknek igy lett picurkájuk?
Sajnos a párommal ritkán tudunk együtt lenni.
Menstruáció első napjától a 7. napon tudunk együtt lenni. illetve másnap reggel. tehát..mondjuk azt hogy 8.napon!
Tudom hogy a 14.nap az ideális. vagy max a 11.
és persze a körül.
tehát arra gondoltam , mivel vannak csodák
--- szerintetek hány % az esélye hogy ha 8.napon. együtt leszünk a párommal, és 11.napon p.érésem lenne.
És mint köztudott a sperma elél pár napig. 72 óra de hallottam már hogy több ..tehát.hány százalék babára
valamint irjatok le ti is tapasztalatokat
Azt tudom hogy mensikor is volt akinek összejött stb
ÉS a sperma idösebb férfinél lassubbak, hamar elhalnak?
valamint százalékba akinek van kedve írja le hogy pl
pé kor ugye .akkor se 100% hanem kevesebb
nos szeretnék csodákat hallani :) kismamák
Remélem, az ilyesmire is megvan az elegendő esely, hogyha valakik nem pont a peteérés napján voltak egyutt, hanem mondjuk 5 nappal elotte :) (en sem pont kozepidoben voltam most a parommal, de még egy hét a menzeszig!).
Szivbol drukkolok neked kérdező, bar sajat tapasztalattal még nem tudok szolgalni sajnos, nekem is első gyerek lenne ha lenne, így 23 evesen :)
köszönöm a válaszokat! ment a pacsi
kedves első köszi és neked is drukkolok (mármint ha babát szeretnétek ti is :) )
kedves második . (hát igen, sajnos elég igazságtalan az élet aki szeretne annak nehezen sikerül. Aki nem annak meg egyből.
Remélem azóta minden rendben van a lánnyal és jóra fordult az élete! bízok benne :) !
Én így, a 7-8. nap környékén fogantam. :)
A megtermékenyüléshez mindenképpen kell a peteérés és ovuláció, ami pedig minden ciklusban csak egyszer van, és a hormonok összehangolt változása szabályozza, tehát nincs olyan, hogy egyik nap gondol egyet a szervezet, és mondjuk a menstruáció közepén IS kilök egy petesejtet.
Viszont az ovuláció ciklusbeli időpontja is változhat, és a spermiumok is sokáig életképesek maradhatnak (én 5 napot hallottam), ezért megnyugodhatsz, nem csak pont a 14. napon szeretkezve foganhat meg a kisbaba. :)
Eredményes próbálkozást és sok boldogságot nektek!
kedves utolsó, öröm ezt hallani(ill olvasni) . a te történeted :)
és köszönöm a jó kívánságokat!
így van tehát egy hónapba egyszer van (vagy olyan is van hogy nincs de ez ritka)
tehát az az egy pedig lehet nem pont a 14. napon következik be
hanem elötte esetleg. állítolag orgazmus hatására.
(megtán van erre torna is bár abban nem nagyon hiszek .)
vagy ha nem orgazmus hatására. de valami más egyéb okból :)
várok még kommenteket , sikerélményeket stb :)
Szia sokaig probalkoztunk , hőgörbe stb mindenre figyeltünk , de sehogyse jött össze. Kozbe jött utazás munka elég necces hónap volt egyszer tudtunk együtt lenni . Menstruácio 2. napján . 1,5 éves a kislányunk😁!
Létezik. Sok sikert nektek.🙂
kedves utolsó, öröm hallani gratulálok
köszönöm szépen a jó kívánságot.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!