Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha minden peteérésre utaló...

Ha minden peteérésre utaló tünetem megvolt, akkor biztos hogy meg is történt? Csak mert úgy néz ki egy héttel előbb megjön.

Figyelt kérdés
Volt tojásfehérje szerű nyák, szokásos nyilallás, pici barnázás, sőt nekem végbélbe nyilalló fájdalom is szokott lenni :-(... Olvastam hogy ha előbb jön meg egy héttel, akkor nagy eséllyel elmaradt a peteérés. Nyáron már volt egyszer hogy 23 napos lett a ciklusom, de akkor nem figyeltem van-e ovulációs tünetem. Amúgy 28 az átlag. SZóval a tünetek akkor is meglehetnek? Lehet buta kérdés, de konkrét választ nem kaptam a google-ban keresgélve.
2017. nov. 25. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Erzes alapjan semmi sem biztos. Sőt tojásf.nyák szerint se az.

Nekem volt es erzes is,de vegul kiderul, sosem volt peteeresem.

Szval.. ennyit errol. Aztán amikor lett akkor csak 1x ereztem de hő alapján 2 nappal később volt.

Nyák nem is volt

2017. nov. 25. 18:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jó hír :-( Bár nekem azért akadt mostanában legalább egy peteérés, mert terhes is lettem, csak hamar elment...
2017. nov. 25. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy megjön hamarabb?
2017. nov. 25. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom.érzes es nyak alapjan sose lehetsz biztos

2 biztos dolog van. A jól vezetett hőgörbe vagy ultrahang

1#

2017. nov. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!