Pecsètelő vèrzès nèlkül is lehet beágyazodás?
Figyelt kérdés
Sziasztok azoknak a válaszait várom akiknek van tapasztalattuk :) ne haragudjatok a buta kèrdèsemèrt de aki már több hónapig probálkozik a babával az minden kis aprosságot megfigyel magán :) Tehát július 5 jött meg ès 9 lett vège a menstruációmnak júli. 15 volt nagyon sok "nyákám" ezèrt páromal le is feküdtünk aznap hogy na most pont jokor vagyunk együtt hátha ... Rá a 8ès a 9 napon erős alhasi alul kozèp tájt feszített szurt fájt a hasam egèsznap szinte ... Majd uttána elmult de pecsètelő vèrzèsem nem volt 7 nap van mèg a következő menstruációmig lehetett ez a kis szurkálás feszülès a beágyazodás valaki járt már így ? Egyszer sikerült a babó mèg règeben akkor volt barnázásom nem is egy kèt csepp ... A válaszotokat nagyon szèpen köszönöm 😊😊2019. júl. 26. 12:13
11/20 A kérdező kommentje:
6 nap van a menstruációmig kiváncsi leszek de nem èrzek már semmit se has feszulis se hanyinger se barnazas lehet ebbol csak menszesz lesz a vege :(
2019. júl. 27. 05:46
12/20 anonim válasza:
Nekem lombik volt. Most vagyok 7+5 hetes és nulla tünetet tapasztaltam a pozitív hcg eredményig, illetve utána is a fáradékonyságon kívül semmit.
13/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked boldog babavárást 😍😁😁
2019. júl. 27. 15:58
14/20 A kérdező kommentje:
Azt mondják akinek nincsenek tünetei annak kislánya lesz ès sok bárátnőmnem nem volt tünetei ès kislányuk lett .. A másik 4-5 barátnőimnek meg eleinte hanyinger szèdülès hányás tehát mindig rossz voltak ès kisfiuk lett :D
2019. júl. 27. 16:00
15/20 A kérdező kommentje:
Rosszul*
2019. júl. 27. 16:01
16/20 A kérdező kommentje:
Hát ma már enyhe megjövös èrzèseim vanak nem erősen csak kicsit ès sűrűn èrzem szerintem ebbol menzesz lesz :(
2019. júl. 28. 14:29
17/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok gondoltam irok ha más nem ne olyan legyen ez is hogy olvassa valaki ès a vègèn csak nincs válasz ..... Hát az van hogy ma csináltam egy tesztet reggeli vizeletbol ès negativ lett :( annyira remènykedtem :( de mèg mindig tart az enyhen megjön èrzès ès alhas környèkèn alul huzz lefele feszit fura ilyen mèg nem volt velem .... Sztem ebből menszesz lesz ...
2019. júl. 30. 08:37
18/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azóta mi a helyzet veled? :-)
19/20 A kérdező kommentje:
Szia hát azóta se sikerült :( multhèten volt egy kis aprocska barna folt a bugyimon ma kellene megjonnie de mèg semmi .. De ugyis megfog mert faj a mellbimbom ès besötètedet is szoval ma vagy holnap biztos meg fog :( valahogy nem akar össze jönni
2019. aug. 28. 10:35
20/20 A kérdező kommentje:
Viszont ami furcsa hogy a reggeli hőm az 37,1 volt ès vizes - fehèr krèmes folyásom van ès szur a mèhem ... Ilyenkor csak megjovos èrzèsem szokott lenni de áhh nem áhitom magam tudom hogy megjön ez a hónap amugy se lenne esedèkes csak 2 x voltunk együtt igaz termèkeny időbe de nem adok sok esèlyt ennek most meg egy kicsit pihi lesz mert ugy tűnik hogy páromat műteni fogják :/
2019. aug. 28. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!