Pecsètelő vèrzès nèlkül is lehet beágyazodás?
Figyelt kérdés
Sziasztok azoknak a válaszait várom akiknek van tapasztalattuk :) ne haragudjatok a buta kèrdèsemèrt de aki már több hónapig probálkozik a babával az minden kis aprosságot megfigyel magán :) Tehát július 5 jött meg ès 9 lett vège a menstruációmnak júli. 15 volt nagyon sok "nyákám" ezèrt páromal le is feküdtünk aznap hogy na most pont jokor vagyunk együtt hátha ... Rá a 8ès a 9 napon erős alhasi alul kozèp tájt feszített szurt fájt a hasam egèsznap szinte ... Majd uttána elmult de pecsètelő vèrzèsem nem volt 7 nap van mèg a következő menstruációmig lehetett ez a kis szurkálás feszülès a beágyazodás valaki járt már így ? Egyszer sikerült a babó mèg règeben akkor volt barnázásom nem is egy kèt csepp ... A válaszotokat nagyon szèpen köszönöm 😊😊2019. júl. 26. 12:13
1/20 anonim válasza:
Mi két évig gyúrtunk a csajunkra, szóval nagy rutinnal figyeltem magamon mindent.Nem volt pecsételő vérzésem, se rózsaszínes folyásom,se barnázás se semmi.2 éves a gyerek szóval lehet anélkül terhesnek lenni, hogy tapasztalod ezeket.
2/20 anonim válasza:
Persze hogy lehet, sőt többségben vannak azok, akiknek nincs pecsételő vérzésük.
3/20 anonim válasza:
Első terhesség alatt volt beàgyazódásos vérzésem 4 nappal a nemvàrt előtt.
2. Terhességnél nem volt ilyen.
4/20 anonim válasza:
A beágyazodási vérzés mítosz. Van, aki tapasztal ilyet, de ahhoz nagyon kell már a jeleket kutatni szerintem, és van, aki nem. Az orvosom szerint nem létezik, nekem egyik terhességem előtt sem volt. Én nem vobom kérsegbe azt, aki azt állitja volt neki.
5/20 anonim válasza:
Nem volt :) Lombikbaba, pontosan tudtuk, mikor ültették vissza, szerintem infarktust kaptam volna, ha vérzést tapasztalok :D
6/20 anonim válasza:
4.
Spec azt sem tudtam monaz, amíg nem tapasztaltam.
Nem kerestem semilyen jelet, mert hamar összejött a baba.
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatto szavakat .. 11dpo vagyok de már semmit se èrzek .. A 8-9 dpo volt az amikor fajt feszitett meg kemeny volt a hasam alja hát nem tudom mi lesz belőle de már felek bele gondolni is :(
2019. júl. 26. 14:06
8/20 anonim válasza:
5x voltam terhes,abbol egy fiam van,ésmost várom a kislányom.Szóval volt vetélésem.Beágyazódáskor soha nem tapasztaltam semmilyen vérzést.
9/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolso ès a beágyazodást èrezted ?
2019. júl. 26. 18:11
10/20 anonim válasza:
Igen!Volt mikor biztosra vettem,volt mikor csak sejtettem.😊Nekem mindig nagyon bele nyilalt a hasam aljába,mindig ment a hasam és hányingerem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!