A beágyazódásnak is van jellemző időpontja, mint az ovulációnak, hogy hajnalban?
Azt olvastam, és az orvos is azt mondta, hogy a tüszőrepedés 90%-ban hajnalban történik.
A beágyazódásról van valami hasonló info?
Aki érezte, esetleg volt pecsételő vérzése, napközben bármikor előfordulhat ez? Nektek mikor volt, milyen napszakban és hanyadik dpo?
Én még ilyenről nem hallottam hogy csak hajnalban lehet ovu. Szerintem meg bármelyik napszakban megtörténhet a tüszőrepedés,a mensi megjövetele sincs napszakhoz kötve.Megjöhet reggel,du.,este,de akár éjszaka is Nekem pl sosem ugyan abban a napszakban jön meg.
Ugyan így tudom elképzelni a beágyazódást is ami egyébként sem egy nap alatt történik,hanem 2-3 nap kell a méhnyálkahártyával való egyesüléshez.
Nekem egyik babámmal volt rózsaszín folyásom, reggel volt. Akkor értem haza, éjszakás műszakban voltam. Viszont ez egy több napos folyamat, szerintem bármikor befejeződhet.
Meg ez a 90% is olyan dolog.. állítólag a szülések nagy része is éjszaka indul, nekem ez délelőtt volt első babámmal, szóval ebbe az állítólagos 90%-ba nem estem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!