Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOval hogy estetek teherbe?

PCOval hogy estetek teherbe?

Figyelt kérdés

Menstruációs zavarral és mell váladékozásával fordultam orvoshoz , most derült , ki uh vizsgálaton, hogy sok apró tüszőm van és az orvosom PCOra gyanakszik. Fogalmam sincs mit jelent. Hormonvizsgálatra küldött. Aminek az eredménye 1 hét múlva érkezik meg. Majd 1 hónap múlva kaptam időpontot az elkészült lelettel vicces.. és ha ciszta műteni kell vagy hasonló?

Babát szeretnénk nagyon... teljesen kivagyok , a férjem 2 éve gyereket akar én szerencsétlen meg húztam a dolgot.

A doki felírt mastrolsmon esepy ennyit tudok kiolvasni belőlle 2x300csepp. Azt mondta a gyógyszertárban tudni fogják. Ez mire jó? Vagy miz olvashatok rosszul mert a google ilyen gyógyszert nem dob ki.

Kapok majd valami gyógyszert hogy teherbe essek? Vagy hogy lesz ez?

Egyáltalán akkor ebben a hónapban ne is próbálkozzunk?

2019. júl. 25. 13:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
3*1000 merckformin és 3. ciklus clostilbegyt segítségével.
2019. júl. 25. 13:22
 2/16 A kérdező kommentje:
Ezek vény nélküliek? Én a lelet eredményéig vásárolhatok valami gyógyszert erre?
2019. júl. 25. 13:24
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is PCOm van. Az orvosom szerint nagyon gyakori és teherbe lehet esni mellette. Nem mindegy hogy milyen mértékű de egy csomó sikersztorit olvastam és hallottam róla. Nem szabad beparáztatni magad mert a stressz is gátolhatja a fogantatást. Minden jót kívánok! 🙂
2019. júl. 25. 13:27
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

Keress egy jó endokrinológust, ezt nem egy-két hónap lesz helyre tenni. Fölösleges bármit buherálni természetgyógyászatilag, ezen nem segít se tea, se étrendkiegészítő. (Tapasztalat.) Diétáznod kell majd, valószínűleg kapsz metformin tartalmú gyógyszert és sportolni is kell. A lényeg az inzulin egyensúlyban tartása, az minden probléma forrása, ha nem jól működik szétcseszi a ciklust.

Én pajzsmirigy alulműködéses IR-es vagyok, hármas kezeléssel + Clostilbegyttel van három gyerekünk. De ez nem egyik hónapról a másikra megy, sok munka van benne. Nem elég csak gyógyszert bekapni, kőkemény életmódváltás.

2019. júl. 25. 13:30
 5/16 A kérdező kommentje:
De ez már tuti az ha sok apró tüsző van? Más nem lehet? nem akarom elhinni , sosem volt semmi bajom :( ez már ciszta vagy mi? Bocsi de nemtudom mással megbeszélni sajnos
2019. júl. 25. 13:30
 6/16 A kérdező kommentje:
Ha aprolaktinom magas csak , az nem okozhat sok apró tüszőt? Annyira reménykednék
2019. júl. 25. 13:33
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Igen nekem is van és 39hkm vagyok
2019. júl. 25. 13:39
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
A sok apró tüsző azért van, mert nincs peteérésed, nem érnek és repednek meg a tüszők, megmaradnak pár mm-es állapotban, hónapról-hónapra egy és így lesz belőle sok apró ciszta. Ahhoz kell az endokrinológus, hogy megkeresse és helyretegye azt, ami meggátolja a peteérést, ezáltal a teherbeesést.
2019. júl. 25. 13:42
 9/16 A kérdező kommentje:
Akkor ez műtétet is jelenthet? Miért nem tájékoztatott ezekről..
2019. júl. 25. 13:45
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
#4-es és #8-as válaszoló vagyok, dehogy jelent műtétet! Nekem is policisztás volt a petefészkem, amikor nem volt peteérésem, ez úgymond "vele jár". Régebben még volt, hogy a pco-t műtéttel "kezelték", de ma már nem csinálják, mert semmi értelme. Ez nem testi elváltozás, hanem hormonális probléma, azt kell kezelni. A peteérési ciklust kell visszahozni, ez a lényege az egésznek.
2019. júl. 25. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!