Ki nem várja július végére vagy augusztus elejére?
Sorstársakat keresek, akikkel beszélni tudok. Ez az 5. próbálkozós hónapunk. Eddig nem nagyon találtuk el mikor is van peteérésem, mivel eléggé változó a ciklusom. Most viszont ovulációs tesztet is használtam, hátha így hamarabb összejön a baba.
Én jövőhét végére nem várom.
Második babával próbálkozunk, az első váratlanul jött így a tervezéssel járó izgalmakat elsőnek élem át.
Na voltam dokinál. Jövőhéten még mennem kell. Enyhe vérzésem van még petezsákot nem látott, de ez gondolni való volt. Azt mondta az orvos hogy 3 különféle teszt nem téved. Téves pozitív nincs. Valószínű koraterhesség. Csak reméljük nem méhen kívüli. Szednem kell magnéziumot, terhesvitamint és felírt progesteront. Azt mondta a vérzés elállítására nem ír fel semmit, mivel nem sok.
Ha erősödik a vérzés, vagy görcsölni kezdek vagy darabos lesz, akkor azonnal kórház
Kérdező! Köszi hogy írtál! Ez nagyon bíztató! Mondd neki, hogy kapaszkodjon szépen anyába!! Méhnyálkahártya vastagságra mit mért?
Nálam ugyanaz, mint eddig ; szellemes tesztek, mondjuk negatívnak, de nem jön meg. Melleimet, hasamat érzem. Eljutottam oda, hogy lehet nem is volt ovulaciom. Már nem tudom, mire gondoljak. Előző ciklus 24 napos volt (27-29 szokott lenni) most ma vagyok a 36.napon. A hőm tegnap reggel 37.1, ma 36.9 . Bármi lehet, és ez kikészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!