Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja július végére...

Ki nem várja július végére vagy augusztus elejére?

Figyelt kérdés

Sorstársakat keresek, akikkel beszélni tudok. Ez az 5. próbálkozós hónapunk. Eddig nem nagyon találtuk el mikor is van peteérésem, mivel eléggé változó a ciklusom. Most viszont ovulációs tesztet is használtam, hátha így hamarabb összejön a baba.

Én jövőhét végére nem várom.

Második babával próbálkozunk, az első váratlanul jött így a tervezéssel járó izgalmakat elsőnek élem át.

2019. júl. 25. 12:42
 61/97 anonim ***** válasza:
23as vagyok én 1.re nem vártam. 1-2án facelle negatív mind a 2nap. Azóta is mindjárt megjön érzés, de mensi még nem jelentkezett. Holnap tesztelek egy utolsót, ha reggelig nem jön meg. 3év után már nem is tudom mért reménykedek... Kérdező ez szerintem pozi.
2019. aug. 3. 19:23
 62/97 Norko ***** válasza:

23-as, akkor nagyon drukkolok, hogy egyikünknek se jöjjön meg!!! Ovu időpontjában biztos vagy?? Mert én ebben a hónapban nem néztem 15. Naptól (elfogyott az ovutesztem) szóval nem tudom, hogy pontosan hanyadik dpo-n vagyok..

Kérdező; nekem szúr hirtelen mozdulatoknál a hasam. Meg ugye a tegnapi görcs.

2019. aug. 3. 19:53
 63/97 A kérdező kommentje:
Nekem ovu után kb 5 nappal volt erős görcsöm. Megmozdulni alig bírtam
2019. aug. 3. 20:10
 64/97 Norko ***** válasza:
Mesélj erről! Mert én iszonyat megijedtem!! Alig bírtam megmaszni a kanapét! Ez lehet a beágyazódási fájdalom?? Azóta duzzadt a méhemnél, érzem, ha hanyattfekve ráteszem a kezem.
2019. aug. 3. 20:39
 65/97 A kérdező kommentje:
Hajnalban arra keltem hogy nagyon görcsöl. Alig bírtam megfordulni, meg megmozdulni. Másnap már nem volt vészes. Mai napig enyhén görcsölget a hasam. Parázok is hogy megfog jönni
2019. aug. 3. 20:42
 66/97 Norko ***** válasza:
Ugyanezt éreztem én is! Ez azért bíztató! Én betéttel mászkálok azóta, mert mindig azt hiszem, na most jön meg. De hàla eddig semmi! Meg nekem előtte full száraz szokott lenni, most fehér krémes. Nem tudom, ez számít-e, csak felfigyeltem rá. A mellizomláz-szerű fájdalom volt már többször is, arra nem alapozok. De esküszöm nem emlékszem ilyen görcsre, pedig voltam terhes.
2019. aug. 3. 22:05
 67/97 A kérdező kommentje:
Nekem most a papíron rózsaszínes valami látszik, enyhén. Bugyin, betéten semmi. Remélem nem fog megjönni.
2019. aug. 4. 08:46
 68/97 Norko ***** válasza:

Nekem így volt anno, el is könyveltem, hogy megjön, de pár nap után eszméltem rá, hogy nem jött meg. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Úgyhogy nem jön meg!!! Teszteltél ma?

Én most totál elkeseredett vagyok, teszteltem és még mindig hót negatív, még szellemcsík sincs. Hasam néha érzékeny, jele nincs hogy megjönne...

2019. aug. 4. 09:26
 69/97 A kérdező kommentje:

Ilyen a tesztem ma reggel.

[link]

Meg azóta hol van pici pecsételés, hol nincs.

2019. aug. 4. 09:32
 70/97 anonim ***** válasza:
Nekem úgy volt,hogy nemvárt előtt pár nappal már mindjárt megjön érzésem volt, csak furcsa volt,mert nekem mindig csak aznap reggel szokott egy pár órán át lenni aztán megjön. De napokig csak ez a mindjárt megjön érzés volt, majd teszteltem és pozitív lett. Következő terhességemnél a második nap amikor már mindjárt megjön érzésem volt de nem jött meg már gyanakodtam, és ott is pozitív lett a tesztem. Nekem a 9ik hétig eltartottak ezek a pici görcsök.
2019. aug. 4. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!