Ki nem várja július végére vagy augusztus elejére?
Figyelt kérdés
Sorstársakat keresek, akikkel beszélni tudok. Ez az 5. próbálkozós hónapunk. Eddig nem nagyon találtuk el mikor is van peteérésem, mivel eléggé változó a ciklusom. Most viszont ovulációs tesztet is használtam, hátha így hamarabb összejön a baba.
Én jövőhét végére nem várom.
Második babával próbálkozunk, az első váratlanul jött így a tervezéssel járó izgalmakat elsőnek élem át.
2019. júl. 25. 12:42
41/97 anonim válasza:
Gratulálok! Nekem sajnos megjött.
42/97 Norko válasza:
Sziasztok! Kérdező hatalmas gratula, ez bizony egy tökéletesen pozitív teszt! Én mára nem várom, Pregnasens 25-ös teszt negatív. Gondolom megjön..:(((
43/97 anonim válasza:
Akinek megjött annak sok sikert a következő hónapra, össze fog jönni. Aki még várja, köztük én is az még reménykedhet. Akinek még negatív a tesztje, annak is van remény amíg nem jön meg.
44/97 Norko válasza:
Új fejlemény: most ébredtem, egyszerűen beájultam délután. És megjövősen fájdogál a hasam és a derekam..:( Többiek?
45/97 anonim válasza:
Gratulálok Kérdező! Ez bizony + nak tunik!! Gratulálok! Én holnapra nem várom. Nem érzek semmit.se pms se babás dolgot.. Kíváncsi vagyok már. Szurkolok mindenkinek!
46/97 anonim válasza:
Valakinek lett még + tesztje? Nekem is meg fog jönni holnapra.
47/97 anonim válasza:
Azért ebből látszik,hogy mennyien vagyunk akiknek nem sikerül.Mégis úgy érezzük,mindenkinek sikerül csak nekünk nem.Mindenkinek fel a fejjel,következő hónap,új remény!!
49/97 anonim válasza:
Nekem még nem jött meg. Mai teszt is negatív :(
23as
50/97 anonim válasza:
Én nem teszteltem, de meg fog jönni. Már volt pár csepp vér a wc papíron. :( De legalább normális lesz a ciklusom. Ma vagyok a 27. napon. Többiek? Szurkolok!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!