Mivel növelhető a teherbeesés esélye?
"Amúgy lehet, hogy tényleg igaz az, hogy az első néhány kérdést az oldal készítői írták ki. Ezt onnan következtetem le, hogy az első tíz kérdést megnéztem (annyihoz volt kedvem) és a kérdező nem írt kommentet a kérdésnél ( pedig a legtöbb kérdésnél a kérdezők szoktak írni ) Kíváncsi vagyok, hogy melyik az első kérdés amikor a kérdező írt kommentet."
Valószínű, hogy az oldal készítői írták ki az első jópár kérdést, de nem emiatt "gyanús" :) Tudniillik az oldal indulásakor (meg még az utánakövetkező évben) nem lehetett kommenteket írni a kérdésekhez. Nem is volt még ilyen lehetőség, csak és kizárólag kérdések és válaszok voltak.
Tehát feltettél egy kérdést, de utána nem tudtál már írni hozzá semmit, csak megnézni a válaszokat. Sőt, eleinte egy felhasználó csak egyszer írhatott választ az adott kérdéshez.
Igaz, én nem vagyok itt a kezdetektől, "csak" 2007 nyara óta, de akkor még így volt. Azóta elég sokat változott az oldal :)
Hát én ebben a formában ismertem meg :D [link]
Bár ez is elég más, mint a mai :)
Én 2009 ben találtam rá, akkor még 10-11 éves lehettem,...
Helyesírásom 0 volt, és a legtöbb kérdésre hasztalan választ is adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!