Mivel növelhető a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
41/611 anonim válasza:
Világ legszebb kérdése :) és a válasz: DUGJ SOKAT =)
42/611 anonim válasza:
kééérdezőőőőőő, itt vagy mééééég??!!! HAHÓÓÓÓÓ!! xD
43/611 anonim válasza:
Kapcs ford.
Mzper x jelentkezz, jelentkezz!
44/611 anonim válasza:
Istenem el se hiszem hogy ez volt az elsö kerdes is a gyerek hogy van jol? Bocs az offert
45/611 anonim válasza:
Milyen jó lehetett a kérdezőnek, övé az első kérdés!:)
47/611 anonim válasza:
Azta, ha a kérdező tudná, hogy mekkora sikert aratott az ő első kérdése az utókor körében...:DD
48/611 anonim válasza:
De jó lehet a kérdezőnek, hogy övé az első kérdés!!
Amúgy megnéztem az első tíz kérdést és mind a teherbeesésről szól(tovább már nem volt kedvem megnézni de biztos tovább is a teherbeesésről szól.) Miért van ez?
49/611 anonim válasza:
Szerintem már írták előttem, de azért, mert csak néhány témakör volt, később bővült ki. A teherbeesés volt az egyik.
50/611 anonim válasza:
Szerintem meg ezt a kérdést az oldal atya írta ki hogy ne legyen üres, valamint az első válaszokat is hogy megismerjék az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!