Mivel növelhető a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
301/611 anonim válasza:
5 éves voltam amikor elkezdődött íródnak a törtènelem. Nem gondoltam hogy én is részese leszek 😂😂
303/611 anonim válasza:
ez már valóban az
12 éves kérdés. szerintem a kérdezö se gondolta volna hogy igy 12 év után is még itt kommentelgetünk a kérdésére.
304/611 anonim válasza:
A #274-es válaszban leírják, hogy a kérdés az oldal hivatalos elindulása előtt 2 héttel lett kiírva, nyilván teszt jelleggel, a készítők által. Nem is igazi kérdés - mert nem egy beregisztrált, választ kereső tag írta ki - mégis úgy özönlenek ide a rajongók, mintha valami különlegesség lenne. Pedig csak az 1-es sorszám, amit nem nulláztak le a hivatalos elindulás után, így bent maradt.
305/611 anonim válasza:
Nem unalmas már ez a floodolás kedveskéjim?
306/611 anonim válasza:
Azt se tudod, mit jelent.
Egyébként meg nem muszáj mindent elolvasni. Ha unalmas, kiikszelheted a kérdést a listádból, hogy elfelejtsd.
307/611 anonim válasza:
Gondolta volna aki feltette hogy ennyi válasz lesz?
308/611 anonim válasza:
De tudom mit jelent, elárasztjuk a chatet te.
Én gondoltam erre.
309/611 anonim válasza:
Mondom, hogy nem tudod, mit jelent...
310/611 anonim válasza:
[link] ez nagyon menő videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!