Mivel növelhető a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
351/611 anonim válasza:
Mi lett azóta a kissráccal?
Tud róla valaki valamit?
353/611 anonim válasza:
Miért pontozzák le az embereket?
354/611 anonim válasza:
Mert nem a kérdésre válaszolnak.
355/611 anonim válasza:
Helyes étkezéssel rengeteget lehet javítani az esélyeken
356/611 anonim válasza:
FEküdj le a pároddal de már biztos van gyereked :D
357/611 anonim válasza:
Van olyan, aki végigolvasta az összes választ?
358/611 anonim válasza:
Előttünk már párszázan megválaszolták. Miért kéne ugyan azt újra?
359/611 anonim válasza:
én nem írok inkább semillyen választ mert régi kérdés (sőt...) meg már sok válasz jött meg mindenkit lepontoznak így csak üzenem a lepontozónak h engem hiába pontoz le level5-ös vagyok :P
360/611 anonim válasza:
Azért pontoznak le, mert a kommentek 90%-a csak azért kerül fel, mert ez az #1 sorszámú kérdés, és ezt mindenképpen meg kell jegyezniük (lásd az előző oldalt, ahol ettől vannak elszállva), és szétoffolják az egészet.
A maradék 10% bár a kérdésre és normálisan válaszol, csak éppen egy kamu kérdésre teszik, mivel ezt nem egy felhasználó tette fel egy létező problémája miatt, hanem az üzemeltetők a tesztidőszakban, ami nem lett nullázva a tényleges induláskor. Nem mintha egy 2006-os kérdés bármilyen szempontból aktuális és releváns lenne, hogy még mindig válaszolni kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!