Tápszeres babáknál mi oldotta meg a szorulást?
4 honapos múlt a kisfiam születése óta tápszeres nagyon sok mimdent kipróbáltunk már de mégse az igazi
Hozzatáplálást most kezdtük ez vajon javit majd a helyzeten ?
Igen iszunk vizet vagy ha azt nem.fogadja el mert vannak olyan napjai is akkor felhigitott gyumilevet egedz nap kb 120 ml de eddig nem sok eredménnyel igaz még csak mostnába hajlando inni miota eszegetünk
Biogaiat is provaltuk annak se volt sajnos sikere bar lehet tovabb kelett volba ptobalkoznj.mert csak 1 uveggel fogyott el
A kamilla teatol meg felek vedono nem.javasolta mert elvileg száritja a beleket
Te mennyit es hany naponta adsz ?
Igen mi is kóstolgatunk mar de így is csak 2 naponta van jobb esetben sajnos
Nektek milyen püre vált be mennyi idő után ?
Igazából eleinte ő is csak kétnaponta tudott. De én már ennek is örültem, mert előtte egy héten egyszer, de olyan is volt, hogy már kúpot kellett adnom neki.
Azóta kakil minden nap, amióta nagyobb mennyiségeket megeszik.
Én azt vettem észre, hogy a legjobb a sárga- és az őszibarack, valamint a szilva.
De minden baba más. Ki kell tapasztalni.
Az én fiam most 7 hónapos, ő már eszik tejtermékeket. Azok is sokat segítenek.
Köszönöm szépen mindenkinek
Kiprobáljuk hogy szépen lassan egyre többet eszegetünk gyümölcsöt és meglátjuk mi lessz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!