Merida08 kérdése:
Mivel tudnám helyettesíteni 7 hós babánál az esti tápszert?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt probléma 2 hós kora óta tápszert kap. Másfél hete viszont csak nyűglődés a tápszer nem akarja meg inni, nappal nincs probléma mert a korának megfelelően mindent eszik (gyümi, főzelék, stb) de estére már elfárad és nem akar szilárd ételt enni viszont a tápszert sem kéri. Mivel tudnám helyettesíteni?2019. márc. 3. 20:37
1/7 anonim válasza:
Más fajtával próbàlkozz vagy tejitallal
2/7 anonim válasza:
Igaz 8 hónapos a kisfiunk de egy/másfél hete mi is ugyanígy álltunk, én nem próbáltam helyettesíteni semmivel hanem amikor nyűglődött evés közben este hagytam egy kicsit pihenni (1,2 perc) , így 3-4 húzásra meg tudott vacsorázni . Mint kiderült a foga jött, mostanra áttört szépen ki is bújt . Nem lehet nálatok is ez a probléma?
3/7 anonim válasza:
Fogzasnal volt ilyen nalunk. Par nap (het) es minden visszater az eredeti kerekvagasba, addig szerintem kar mast keresni, mert kb mast sem fog meginni. Esetleg este tejpep?
4/7 A kérdező kommentje:
Kezd megduzzadni a fogínye lehet hogy a fogzás miatt is. De eddig 170-200 ml meg evett vacsira most viszont 80-100ml. Nem hiszem hogy most ennyi is elég neki. 2ik válaszolónak köszönöm megpróbálom.
2019. márc. 4. 07:22
5/7 anonim válasza:
Kettes vagyok , még az jutott eszembe hogy nálunk akkor szokott kevesebb lenni még a vacsi mennyisége mikor tejpépet kap uzsonnára,gondolom az jobban laktatja telíti( tovább kitart?).
6/7 anonim válasza:
A lányomnak is volt ilyen pár hete, hogy az eddigi 180-200 ml adagjából jó ha megevett 100 mt-t, azt is csak nagy kínlódások árán. Vettem neki nagyobb cumifejet, azóta nincs gond.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a tejpép nem vált be, nem ízlett neki. Viszont baba kekszet áztattam tápszerbe össze pépesítettem és azt imádja, kis pihenőkkel most az a vacsi. El telíti rendesen úgy látszik, mert nem kel fel éjszaka és ugyan úgy alszik reggel fél7-ig. Köszönöm a segítséget.
2019. márc. 6. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!