Lehet tejpéppel helyettesíteni a tápszert?
A tejpép hasonló fehérjéket, vitaminokat tartalmaz, mint a tápszer, úgyhogy tápértékében hasonló, de szilárd ételként alkalmas egy komplett étkezésre. Baja ezért nem lesz a babának belőle, csak kérdés, miért akarod csak a tejpépet?
Az én babám most 11 hónapos, szoptattam, de az anyatej már kevésnek bizonyult arra, hogy átaludja az éjszakát, ezért vacsira elkezdtem neki tejpépet adni,de azután még szopi megy elalváshoz.
A sógornőm a tejpépet cumisüvegből adja a fiának, most 10 hós, és ő reggel meg este tejpépet kap de cumisüvegből.
Nekem furi, hogy akkor már miért nem tápszer, de hát ő így, más meg úgy, és az ő babájának sincs semmi baja ettől.
Tehát a kérdésre válaszolva lehet tejpéppel helyettesíteni a tápszert, ha a baba teljes étrendje megfelel annak amit az életkorához mérten meg kell kapnia.
A sógornőm is így volt, és neki sem itta meg a tápszert és nem ette meg a tejpépet, de cumisüvegből megissza leginkább a sztracsatellás ízűt, nekik ez sikerült.
Próbálj ki te is sokmindent, ne ess kétségbe, biztos lesz megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!