Nem tudok szoptatni, csak fejni,7x kap a baba anyatejet,1x tápszert. Ez így meddig tartható fent?
10 napos a babám, nem tudok szoptatni (nem a ciciféltős vagyok, az előző babámat tudtam, most másképp alakult.)
Tudom, hogy fejéssel nem fog annyi termelődni, mint szoptatással + nem is áll be a kereslet-kínálat.
Akik így tudták megoldani, meddig volt tej?
Attól függ, hogy be tudja-e indítani a fejő a tejleadó reflexet nálad. Ha igen, hosszú hónapokig is lehetséges. Barátnőmnek 11 hónapig ment.
Nekem viszont se a kézi, se a gépi fejés nem tudta kiváltani, így onnan hogy csak fejhettem 2 hét alatt minimálisra csökkent.
Az volt, hogy a kórházban nem indult be a tejem, de erősködtek, hogy állandóan legyen mellen, amiben akkor még semmi nem volt, és nem adtak pótlást, csak 48 óra után, másnap hazamenetel, sárgaság miatti vérvétel szerintük "indokolatlan" lett volna.
2 napot voltunk itthon, a mellemen kb aludt, 10-20 ml, amiket szopott. Majd kórház, infúzió, mert kiszáradás közelben volt már, szopások továbbra is nullával egyenlőek voltak. Üvegből eszik, már jól van, de ha mellre teszem, csak cumizik rajta, 15 perc után is nulla a mérlegen az eltérés :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!