Milyen tápszert ajánlatok egy éves babának?
Figyelt kérdés
Kislányom (ma) egy éves, kb 1-2 hónapja kap tápszeres kiegészítést reggel és este, szopizás után. Milupa 3-at kap, de mostanában időnként és gyakran éjszaka nagyokat pukizik, fel is ébred rá. Ez lehet a tápszertől? Van ennyi idős babáknak valami hasfájós, vagy szenzitív tápszer?2018. júl. 21. 15:26
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy a tápszertől van?
A hasfájós, szenzitív tápszerek ha jól tudom, receptesek.
2/7 anonim válasza:
Egy évesen már ehetne sok mindent, tápszer helyett. Főleg, ha még szopik is.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy attól van, de az ételekkel nem fedeztem fel semmilyen összefüggést, azóta van ez, mióta tápszert kap. Nagyon keveset szopizik, más tejtermékkel nem tudok ennyit helyettesíteni.
2018. júl. 21. 15:54
4/7 anonim válasza:
Sok gyerek még 2 évesen is igényli a reggeli, esti "tejet". Az enyém is, igaz, már ő rendes tejet kap, de 18 hónapig nem nagyon ajánlják, így ha az anyatej kevés, akkor kell a tápszer, független attól, miket ehet mellette (és nem helyette.)
5/7 anonim válasza:
Mi a beba 1 juniort adjuk este és reggel.
7/7 anonim válasza:
Én a dm-es tejitalt adom 12 hótól lehet kb 1300 ft 500g. Ezt nagyon szereti. Nincs semmi pocak gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!