Tápszert ha azzal kell táplálnom a csecsemőm én veszem
meg patikában vagy pl. dmben vagy a gyerekorvos makd
eldönti melyiket írja fel és azt kell neki adni?
Figyelt kérdés
Humana 1-est szeretném
Nincs semmilyen allergiás probléma a családban a tejjel.
De ezt megmondhatom a dokinak hogy írja fel vagy pl ha ő úgy dönt milumilt kell vennem?
Mi az, hogy úgy dönt? Az orvos az apja , vagy mi? A te gyereked, te döntöd el , hogy mit adsz neki. Az orvost megkérheted, hogy mit írjon fel úgy olcsóbb lesz.
Nekem ez annyira fura, hogy így elnyomva érzik magukat az emberek Magyarországon.
Én megkérdeztem az orvost hogy mit ajánl. Felírt egyet, de sajnos nem vált be, hasfájós lett tőle a baba, így cseréltünk. A másik jó lett, azt itta 6 hónapos koráig, utána pedig már a 6 hós, 9 hós meg 12 hós italt kapta. Én inkább hallgatok a gyermekorvosra minthogy csak így eldöntsem magam előre hogy akkor most mit fog kapni a gyerek, de ha te ehhez ragaszkodsz akkor mikor mész a kezdő csomagért a dokihoz akkor írasd fel a Humanat és kész. (én csak akkor mentem mikor 3 hetes korában elapadt a tejem, de az előző kérdéseidből tudom hogy te 1 percet sem akarsz szoptatni, és már a kórházban tápszereznéd, ezért merem mondani hogy már a szülés előtt kérj hozzá receptet)
2018. júl. 19. 13:42
5/13 anonim válasza:
Milyen igaza volt az utolsó válaszolónak,kár hogy törölték.
2018. júl. 19. 14:21
6/13 anonim válasza:
Ahhh, már megint ez a nagyon okos 20 éves...
2018. júl. 19. 14:25
7/13 anonim válasza:
Azt bezzeg törlik. De a kérdező 20. témában feltett kérdését nem törlik
2018. júl. 19. 14:27
8/13 anonim válasza:
Ha már szoptatni nem szeretnéd szegény gyereket, legalább azt a tápszert add neki, amelyiket az orvos javasolja. Általában HA-s receptre felírt tápszert szoktak adni, függetlenül attól, hogy a családban nem volt tejfehérje allergia. Szerintem olvasgass még a témában egy kicsit, mert elég kevés a tudásod. Jah, és készítsd a pénztárcádat, mert nem lesz olcsó.
2018. júl. 19. 15:10
9/13 anonim válasza:
Bár ilyen egyszerű lenne!
Nekünk az ezredik tápszer se vált be igazán, csak az egyiktől jobban fájt a hasa, a másiktól kevésbé. Mindent kipróbáltunk, a többsége két adag után ott állt, mert nem vált be.
A kólika elleni cseppekkel is sajnos így jártunk. Igazán egyik se vált be, csak megvettük bitang drágán.
A hozzátáplálás után lett csak könnyebb, mikor bejöttek a rostok, de 10 hónaposan is csak kóstolgatott, nehéz volt kiváltani a tápszert egy-egy étkezésnél. De legalább szegény kiscicám nem sírt egész délután a kólikától. 😭
2018. júl. 19. 15:39
10/13 anonim válasza:
Ha ez ilyen egyszerű lenne. Nagyon ritka az a csecsemő akinek rögtön az első tápszer beválik. A Humanák pl nálunk pont nagyon rosszak voltak. A vége nálunk az lett, hogy egy olyan tápszer vált be, aminek 400 grammja volt 2500 forint. Szóval hiába olcsó a humana ez nem sokat jelent. Receptre van annál olcsóbb is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!