Tápszert ha azzal kell táplálnom a csecsemőm én veszem meg patikában vagy pl. dmben vagy a gyerekorvos makd eldönti melyiket írja fel és azt kell neki adni?
Figyelt kérdés
Humana 1-est szeretném
Nincs semmilyen allergiás probléma a családban a tejjel.
De ezt megmondhatom a dokinak hogy írja fel vagy pl ha ő úgy dönt milumilt kell vennem?
Hogy működik ez?
2018. júl. 19. 13:28
11/13 anonim válasza:
Hat ha hasfajos a baba, akkor anyatejesen is az lesz, tökmindegy. Enyém is az volt pedig csak szopott. Én voltam akit töröltek egyébként, nem értem miért....a kérdésre válaszoltam teljesen érthetően és a stílusom se volt különösebben bántó. Biztos faj az igazság.
12/13 anonim válasza:
Ne az legyen a szempont, hogy mi a legolcsóbb, mert hosszú távon az lesz a drága. Hasfájás, ilyen csepp, olyan kúp, és nem te szenvedsz, hanem a baba.
Ez ilyen műfaj: úgy kell gyereket vállalni, ha megadod neki a legjobbat, nem csak azt, amire telik.
Miért nem szoptatsz? Ingyen van.
13/13 anonim válasza:
#12! Itt találod a kérdésedre a válaszod:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Ugyanaz a kérdező. Napok óta feltesz kérdést a témával kapcsolatban csak mindig finomít rajta, hogy ne szedjék cafatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!