14-hós fiam naponta 3× iszik tapszert, ez soknak számít?
Ha most itt vadidegenek azt irjuk, hogy sok, mit csinalsz ? Nem adsz neki, hagyod sirni ? Sosem ertettem az ilyen noket, annyit adj amennyit igenyel, ne a neten szavaztasd meg idegenekkel. Nem kolat adsz neki.
Az enyem 14 honaposan meg vagy 5 szor szopizott. A baratnom lanya meg mar reg tehentejet ivott. Az amerikai baratnom ikrei 13 honapos koruktol mandulatejet ittak ( igen, ott ez a nezet, es megsem halt ki meg az Egyesult Allamok ) .
1 évesem 3x kéri. Reggel-este 180-200 milit (210-et kap de soha nem issza meg mindet) és uzsonnára mindegy mit adok neki és mikor, csak belepiszkál és kéri a tápszert, így akkor is kap egy adagot.
Neki biztosan nem gond. :D ha erre van igénye. Lehet tudja, hogy a napi fél liter nem lenne meg nélküle? :D
Milyen szavazásról beszélsz?
Segítő szándékkal írtam, de akkor ha nem kérsz belőle, akkor nem szívesen. Nem értem minek kell bunkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!