Az apa megeheti a megmaradt bébi tápszereket, ahelyett, hogy kidobnánk?
Párom nem akarja kidobni a megmaradt drága tápszereket ezért nekiállt saját maga megenni
Furán nézek azóta rá
Baja nem lesz tőle. Így leírva elég furán hangzik.
Hasfájás miatt sokféle tápszert kipróbáltunk és sok meg is maradt. Én kávéba tettem tejpor helyett.
Ez a skótság magasfoka :) Most őszintén, nem mindegy hogy megeszi vagy kidobja ?! Így is pocsékba megy hisz az ő szervezetéhez nem tesz hozzá fikarcnyit sem. Ennyi erővel akár magára is kenhetné..
Remélem a megmaradt pelusokat nem kötözgeti magára.....
Miért? Én is szoktam magamnak venni bébiételt. Nagyon finomak. Befalom mind.
37F
Ismerek olyat, aki ezt teszi a kávéjába tejpor helyett :D Hát figyelj, ha a férjednek ízlik, egészségére, baja nem lesz tőle. Mondjuk csak azért hülyeség megenni, hogy ne legyen kidobva, de ha tényleg szereti, akkor nyugodtan, végül is ez csak módosított tehéntej. Mondjuk szerintem irgalmatlan rossz ízük van, de nyilván mindenkinek más az ízlése.
Testépítők is szokták fogyasztani, vagyis én sokszor hallottam ismerősöktől, hogy a maradékot odaadják annak, aki gyúrni jár, mert fehérjének ez is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!