Milumil optima 1 tápszert használunk sajnos a baba hasát megfogja helyette mit tudnék venni?
Figyelt kérdés
Szóval csütörtökön voltam a gyerekorvosnál azt mondta normális ha 5 napig nincs széklet, nagyon szenved a babám 3 napja nem tud kakálni. Az orvos szélcsövet ajánlott ez sem segít kúpot is kapott az sem segít.2017. dec. 30. 08:47
1/6 anonim válasza:
Nekünk ugyanez volt a bajunk.Átálltunk Milumil Komfortra,azóta tök jó minden.2-3naponta kakil!6hós baba
2/6 anonim válasza:
Válts orvost! Tapszeres babának mindennap kell kaki. És ne te próbálj másikat hanem majd az orvos mondja mit...
3/6 A kérdező kommentje:
Kedden tudok leghamarabb orvoshoz menni, nem próbáltam eddig más tápszert csak már nagyon sajnálom hogy 3 napja nem tud kakàlni es szenved nem is alszik se nappal se éjszaka
2017. dec. 30. 11:28
4/6 anonim válasza:
Nekünk is Milumilt írt fel a doki (azzal a céggel van szerződése, ezt csak azért írom, mert biztos nektek is hasonló okból írta azt), csak HA Optima Startot. Én is olvastam, hogy tápszer mellett naponta kell kakilnia, de az én lányomnak 2 naponta volt, az is zöld. Semmi baja, már 2 éves, mikor elkezdett mást enni, utána már naponta volt széklete.
Esetleg még a gyógyszertárban meg tudod kérdezni, hogy melyiket ajánlják ilyenkor.
Mennyi idős a babád?
5/6 anonim válasza:
Mi is ugyanigy voltunk. A doki javasolta hogy valtsunk Beba Optipro HA-ra, es megoldotta a problemat!
6/6 A kérdező kommentje:
2 hónapos a széklete sárga színű
2017. dec. 30. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!