Nagyon vágyom egy saját gyerekre, de sajnos nincs megfelelő társ hozzá. Mit csináljak? Engedjem el?
Van, aki bevállalja akár egyedül is, így vagy úgy szerezve biológiai apát, én speciel nem tenném. Azt te tudod, hogy neked OK-e így is.
De én is azt kérdezném, mint a többiek, mivel lehet, hogy még azért ráérsz. Bár ez is egyéni, van, aki nem szülne 40-en túl s van, akinek szinte természetes ez.
Még fiatal vagyok, 25 éves.
Nem szeretnék idős anyuka lenni, most van energiám és türelmem, és vágyom arra a kis csodára :( nagyon családcentrikus vagyok
nem kéne ezzel a témával foglalkoznom, tudom, hogy azzal jöttök majd van időm, majd az élet hozza a megfelelő embert stb stb
Ha hozza is..még mire belebotlok, mire ténylegesen megismerjük egymást..
Legalább 1-2 év és az sem biztos hogy elsőre összeejön.
Spermabank.
Én ma már így csinálnám!!!
Komolyan írtam.
Mérlegelj! Biztos, hogy 25 évesen be akarsz vállalni egy gyereket teljesen egyedül?
-gyerek mellett nehezebben fogsz ismerkedni
-mindent neked kell egyedül megoldani, nem lesz támaszod
-egyedülállóként elfelejtheted a munkádban való fejlődést, örülhetsz ha nem rúgnak ki, amiért gyakran otthon vagy a beteg gyerekeddel
-akár tetszik akár nem egyedülállóként sosem fogod tudni megadni neki azt az érzelmi biztonságot, amit egy család jelent
Barátnőm nővére 26 évesen találkozott a mostani vőlegényével, most 28 évesen szül. Még bőven fiatal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!