Nem tom ti hogy vagytok vele, sokaknál olvastam, h másfél éves gyereknél még tápszereznek, v hozzátáplálásként adják. Sztem ez teljesen vicc. Már ne haragudjanak/tok. Az én fiam már 4hónapos sztetek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 21:08
21/31 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy polgárpukkasztásból íródott a kérdés, nem veszem be, hogy valaki ennyire ostoba
22/31 anonim válasza:
Mi a vélemény?
4 hónapos kora óta nem kap tápszert? Sem anyatejet?
Normális vagy? :/
Kislányom 21 hónapos és mai napig anyatejezik, elalváshoz. Ezen kívül a KORÁNAK MEGFELELŐ ételeket kapja.
Remélem a gyerekorvosod és a védőnőd megdicsért, idióta...
23/31 anonim válasza:
Nem csoda, hogy lelépett a férjed...
24/31 anonim válasza:
25/31 anonim válasza:
Lehet, hogy most részeg.
És cigizni meg inni is szokott már a pulya, vagy azzal vártok, amíg összelopja magának?
26/31 anonim válasza:
nem vagy normális. a kisfiam 14 hónapos, és még mindig tápszert kap. 4 hónaposan még a hozzátáplálást se kellett volna elkezdeni te agyatlan! minek neked gyerek, ha csak tönkre teszed az életét? sajnálod a pénzt tápszerre vagy mi? eliszod azt a pénzt? vagy elköltöd drogra? kb ennyit nézek ki belőled...
27/31 anonim válasza:
Nem haragszom, ne aggódj. A hozzad hasonló szellemi képességű egyedek nem tudnak megsérteni és nem tudnak befolyásolni abban, hogy hogyan tápláljam a gyerekek.
28/31 anonim válasza:
Az én kislányom màr 2 is elmúlt a nyáron, de a mai napig kéri a tejitalt. Már be lett vezetve a tej nála, de neki este tápi (ami már tejital, de így hívja) kell. És adni is fogom addig, amíg igényli, van benne egy csomó korának megfelelő vitamin.
29/31 anonim válasza:
Az már csak mellékes, hogy 6 hónapos korig a baba emésztőrendszere fejletlen így a szakemberek csak anyatej-ennek hiányában tápszer fogyasztását javasolják. Normális esetben a hozzátáplálás fokozatosan történik, mint a mennyiség mind az ételek sokszínűségét tekintve...Bízom benne, hogy csak kamu a kérdésed.
30/31 anonim válasza:
20 éves vagyok, nincs gyerekem, semmit nem tudok kb.(azt hittem eddig) a gyerekekről, a gyereknevelésről, mert testvérem sincs. De még én is tudom, hogy a gyereket minimum! félévig még anyatejjel kelleme táplálni. Már ha ez lehetséges, utána tápszer. O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!