1 hos a kisbabám, másfél két oránként eszik 90 ml-t. Beba H. A. pro startot. Ez normális?
felnőttektől kérsz tanácsot, írj már felnőtt szinten :D
miért váltottatok? térjetek vissza arra a kecskemétire, ami bevált. egyébként az nem anyatej alapú volt, hanem anyatejpótló tejalapú tápszer :)
nem bántani akartalak, ne sértődj meg, de ez a tejcsi, hasi, doktorbácsi... kicsit sok itt a felnőttek között :)
jójó, tudom, enyém már nem egy hónapos, te is ki fogsz ebből a gügyögésből lábalni :)
egyébként a baba emésztése változik, ugye a kólika is csak 3-6 hetes kor körpl kezdődik, szóval nm biztos, hogy a váltás volt az oka, lehet egyébként is ez lett volna. de ha nincs az, akkor váltogass, milumil is jó szokott lenni, egyébként beba is az :)
sejtettem, pont azért írtam! :D
de tényleg nem bántani akartalak, abszolút lejött, hogy normális felnőtt ember vagy, azért is szúrt szemet :)
Szia mi egy hónaposan Milumil HA optimát kaptunk, egy hónapig jó volt, aztán elkezdődött a hasfájás, és váltottam Beba HA sensitivre, de az se segített, az én kislányom is állandóan éhes volt, fájt a hasa, bukott sokat satöbbi, próbáltam minden cseppet, de egyedül szerintem az idő oldotta meg nála ezt a kérdést. Most 4 hónapos, 4x eszik egy nap, éjjel már nem is kel fel. De ha ilyen érzékeny esetleg a Beba sensitiv jó lehet, mert attól legalább minden nap volt kakis pelus. Meg nem tudom milyen cumisüvegetek van, és a MAM-ot használom, azzal talán nem nyel annyi levegőt, és nem bukik olyan sokat.
Kitartást Nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!