Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 1 hos a kisbabám, másfél két...

1 hos a kisbabám, másfél két oránként eszik 90 ml-t. Beba H. A. pro startot. Ez normális?

Figyelt kérdés
eleinte mivel nem volt annyi tejcsim vettünk egy kecskeméti anyatej alapu tápszert...nagyon jol bevált hasi nem fájt széklet rendben volt 3 oránként evett,,,majd doktorbácsi felirt nekünk beba H:A: pro startot... na ettöl kezdve minden ellentétére fordult az eddigieknek...másfáél két oránként eszik....bukik...hasi fáj...kaki nehezen ritkábban van...felirta most a milumil ha 1 optima-t... véleményetek?

#tápszer #Milumil #Beba #1 hos #hasi fáj
2016. ápr. 28. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, még annyit, hogy az enyémnek is fájt a hasa meg bukott amikor 2 óránként evett. 3 óránkénti etetéssel megoldódott, ezt meg ugye a Milumil..
2016. ápr. 29. 12:20
 12/13 A kérdező kommentje:
kiváncsi leszek a milumilra.... mert most sir..nyöszörög...alvás közben is, pedig abszolut nem nyűgös baba.. csak miota bebát használink... megirom mi a milumil hatása:) remélem beválik :)
2016. ápr. 29. 12:29
 13/13 A kérdező kommentje:
nos megvettem neki az elsónek hazsnált tápszert a kecskemétit...és minden rendbejött :) a bebátol már gyurmaszerű kakija volt szenvedtünk vele sirtem mert fájt a hasija..de mostmár minden oké :) milumilt sem vettem mert már féltem ha az sem jön be akkor csak tovább rontok a helyzeten...
2016. máj. 1. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!