3 honapos babK etkezesi szokasai? Mennyi teat igyon?
Ne törődj a vizet ajánlgató válaszokkal. Ők azok, akik szerint mindent ők csinálnak jól és minden gyerek elfogadja a vizet, mint az övék, tehát ő és a gyerekük tökéletesek. De sajnos vannak olyan babák, mint a tiéd, akik kiköpik a vizet a tápszer mellett. Az enyém is ilyen volt, tehát tudom milyen ez.
Szerintem az ízesítetlen csipkebogyó teától nem lehet baja. Szerintem ennyi elég, amit most megiszik, de ha esetleg nyűgös valamiért, de nem tápszert kér, és inni meg elfogad, akkor adhatsz neki többet. Szerintem. Csak ne menjen a tápszer adag rovására, mert a tea is eltelítheti.
Szintén 3 hónapos tápszeres lányom van. 4x150 és 1x180 ml-t eszik (éjszaka már nem eszik) és egyáltalán nem igényli a folyadékpótlást. A legnagyobb kánikulában ivott néhány korty vizet, de meghajtotta. Teával nem kínáltam még, mert a nővérével megjártam. 1 éves koráig nem itta meg a vizet, miután megkóstolta a teát. Előtte szívesen itta a vizet.
Nem hiszem, hogy a gyenge teátol gondja lehetne a babádnak, de érdemes a víz felé terelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!