3 honapos babK etkezesi szokasai? Mennyi teat igyon?
Az enyém megissza a vizet szóval nem teát kap de nem korlátozom az ivását. Hadd igyon, amíg nem megy rá az evésére! Szóval: amennyit kér. Olyan szépen kitolja az üveget a nyelvével ha végzett, hogy nem aggódom emiatt és nem is számolom mennyit iszik de nagy különbségek vannak napok között amúgy is.
A nagyobbik gyerekem mikor kicsi volt se a vizet, se a teát nem fogadta el. De ő több tápszert evett ennyi idősen meg nem is nyár volt, szeptember végi születésű, szóval valószínű neki nem volt igénye plusz folyadék.
Az enyémek sem kaptak teát, max. egyszer szorulásra. Ha szopik, az elég - max. kánikulában mehet mellé víz, ha nem fogadja el a cumit, kiskanállal vagy pohárból.
Hozzátáplálástól (leghamarabb 4, de inkább 6 hó) kell itatni, de akkor sem ajánlott a cukros/savas ital. Ha nem fogadja el a cumit, akkor lehet majd a pépeket hígabbá csinálni. Ha meg ő az erősebb akaratú... fokozatosan próbálnám hígítani azt a teát, amíg elfogadja a vizet.
Minek irnak ide azok akik szoptatnak? Nem fogadja el a vizet a tej pedig nem jo szomjoltasra. Te ha szomjas vagy megeszel egy szelet kenyeret?
Utolso, nem szoktam bele rakni semmit, magat a csipkebogyo izt szereti. Nincsen benne szinezek se, a vedono ajanlotta ezt a teat szurke zacsiba van 10 dkg 170 ft. Harom orankent eszik, nem megy a kaja rovasata, mert oramu pontosan keri az adagjat de, ha egy oraval elotte sir, teat adok neki mert ez nem anyatej, a tapszert nehezebb megemeszteni meg tudom, hogy nem a kajaert sir, ilyenkor szomjas. Vizet probaltam, de eltolja a cumisuveget, a teat nagyon szereti. Nem minden etkezesnel kap persze meg altalaban csak a nagy melegben keri.
folyamatosan higitsd neki és előbb-utobb elfogadja majd a vizet.
egy ekkora baba emésztőrendszerének nem jó a tea,akár anyatejes akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!