Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Tápszeres bukás/hányás bizonyo...

Tápszeres bukás/hányás bizonyos okok miatt? Talált valaki összefüggést?

Figyelt kérdés

5 hónapos a fiam és változóan néha sokat bukik 2 evés között, néha meg semmit. Van hogy víz szerű valami jön ki belőle, van hogy savas tápszer.

Lehet összefüggés azzal, hogy milyen hőmérsékletű a tápszer vagy hogy 100%-osan ki van-e mérve a kanál adag vagy csak sacc-per-kábé?

Valaki talált választ erre, aki hasonló cipőben járt?

Mi van akkor ha sűrűbbre vagy lazábbra keverem ki esetleg az adagot?

(adagoló kanalat mindig teli merítem, addig rázom míg egyenes lesz a teteje. Nem melegítem a vizet nagyon melegre, épp hogy langyos. Mintha ez kevesebb vizes bukást eredményezne..)

2017. máj. 18. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
vannak kifejezetten refluxos babák számára készített tápszerek, kérdezz rá a dokitoknál. Nekünk annó receptre írta fel, mert úgy jóval olcsóbb volt
2017. máj. 18. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. máj. 18. 15:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz nem refluxos, mert amúgy szépen gyarapszik és nem kóros a bukása. De ezt csak a gyerekorvos mondta, nem mentünk tovább.
2017. máj. 18. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
A hőmérséklettel állótólag van összefüggés, de én nem tapasztaltam.
2017. máj. 18. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
első vagyok, nekem sem volt "kóros a bukás" a lányomnál, de ennek ellenére felírták a tápszert, és az segített.
2017. máj. 19. 07:05
 6/7 anonim ***** válasza:

3 hetes a lányom. Nála is azt tapasztalom, hogy langyosabb tápszer kevésbé jön ki. Bukni akkor szokott, mikor kakil evés közben vagy közvetlen utána. A "sűrűbb" táp nem jön vissza vagy kevesebb. Ezzel viszont az a bajom, hogy nehezebben szívja ki és bealszik a végére, amitől pedig a büfi maradhat el. Zsonglőrködünk:)

Egyébként szépen fejlődik, biztos nem refluxos, csak gyengus még a rendszer.

2017. máj. 19. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a mennyiséggel függ össze a bukás. Estefelé már kevesebb kell neki, ha sokat adok, vissza is jön.
2017. máj. 20. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!