3 hónapos korban körülbelül mennyit evett a picitek? Én sokallom.
Sziasztok! Tudom sok ilyen kérdés van, de az épp most 3 hónaposom miatt kérdezem ezt az időszakot..
Össze-vissza napi 6x vagy 5x eszik egy nap, elég szépen vagy 1 napon belül fix 3 óránként éhezik meg vagy vegyesen 3 illetve 4 óránként.
Alkalmanként most 160 ml-t eszik, de már most van hogy sír néhány etetésnél, hogy kevés.
160 ml az mindig ki van keverve (160ml víz és hozzá 5+ 1/3 kanál) és el is fogy. Nem ingadozik, mindig ennyit "bír el a gyomra" és ennyit kér.
Családban van gyerkőc, ő fél-1 évesen evett 180-at. Tudom, hogy mindenki más, de 3 hónaposan 160ml és lehet emelni is kell - Lehetséges?
Amúgy 2 hónaposan volt 5,5 kg most már szerintem elérte a 6-ot az eddigi átlag heti növekedései alapján..
Vagy lehet gond a tápszer tápanyag értékével? Értem ezalatt azt, hogy 130-150 ml más típusú tápszerrel jobban el lenne?
Ja...: FIÚ.
150-180 között és 5x egy nap. A 150 milit mivel sokszor keveselte megemeltem az adagját, 180 azért nem mindig fogyott el.
Kis dagi volt amúgy. 3570-el született és 3 hónaposan már 6,3 kg volt, 4 hónaposan 7,3, utána nagyon lelassult a gyarapodás. Kisfiú ő is.
Nyugodtan emeld meg az adagját, ha erre van igény! A hurkákat meg majd lemozogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!