Miért nézik le az anyatejjel táplálók a tápszereseket?
az anyatejben vanna antitestek, növekedési hormon, az eőtejet első oltásnak is hívják és véd hozzátáplálásnál az ételallergia kialakulása ellen is, a szoptatási kontakt is hat a pszichére.
nem véletlen, ha szánják a tápszeres babákat.
de ezért lenézni másokat, már túlzás.
amúgy sok anya meg egyszerűen csak nem szoptat kitartóan 2-3 óránként 1 óra hosszakat az elején, azután meg sír, hogy nincs teje, az ilyeneket sem lehet sajnálni.
Hát..
Igen néha furcsán néznek az emberre ha tápszeres a gyerek. De manapság olyan jó kis tápszerek vannak. Nem kell rizsnyákot adni a babának.
Aki lenéz buta ember. Ennyi le kell sz...ni
Én letojom ha mondom tápszeres és szájhúzgálást kapok.
13As es elarulod,hogy teszel kulonbseget latatlanban? (meg egyaltalan miert..ez mondjuk már a te bajod)lehet,hogy anyuka szimplan nem osztja meg veled,mennyit költött tejserkentore,meddig nyuzta a mellet es hany órát fejt mire a tapszer mellett döntött? Csak egyszeruen azert ,mert nem tartozik rad es nem mki martirkodik...
En nagyon szoptatas párti vagyok es az első gyerekorvosunk is az volt,nem írt fel tápszert,hiaba kértem....nem a szoptatast akartam megúszni,jol akartam lakatni a gyerekemet végre..elkuldtem ugyeletre a férjemet,hogy irasson...persze a sajat dokink volt,de akkor mar rohogott rajtunk(nekem is o volt az orvosom,igy az ismeretseg eleg regi volt,hogy megtehesse)es felirta. Lass csodát a gyereknek 1 doboz tápszer lett kivaltva,amibol kb. 3 adagot evett es utána 2.5 évig szopizott..de akkor mikor kellett,jollakott es utana kiderült,hogy le volt tapadva a nyelve,emiatt nem bírt rendesen szopizni...
Ennyit az eloiteletekrol...
Vagy a csaszaros szülés nem szules is egy jo téma még...és esetleg a cumi adasarol/nem adasarol is lehet vitazni,lenezni a masikat..sot a hordozas,egyuttalvas es barmi mas miatt is,ami a gyerekkel kapcsolatos...
De en azt mondom amíg nem jártál mas cipojeben,addig ne iteld el dontesei/helyzete miatt..
Miért néznék le? Én anyatejjel tápláltam, soha nem jutott eszembe, hogy a másik módot lenézzem. Ez így mindenkire biztos nem igaz. Ha meg némely hülye így viselkedik, akkor eszéhez kell érteni.
Egyébként üdv a gyereknevelésben, kb minden téma ilyen megosztó, ahogy én láttam. Hogy altasd, mivel fürdesd, mivel etesd (később, hozzátáplálásnál), stb. Úgyhogy már most gyakorold, hogy ne érdekeljen az ellentábor véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!