Lehet a tápszert anyatejjel keverni?
Figyelt kérdés
A nagyobbik lányom 15 hónapos és mivel őt nem tudtam szoptatni, most hogy megszületett a második babánk, szeretnék neki is adni az anyatejből, viszont nincs még elég kettőjüknek. Még kétszer-háromszor iszik tápszert naponta. Árthat valamilyen módon neki ha összekeverem a kettőt? Mert olyat már hallottam, hogy ha valakinek nincs elég anyateje, szoptatás után jön a tápszer, csak félek ha egymás után adom a más íz miatt elutasítja majd valamelyiket (elég válogatós mostanság). Válaszaitokat előre is köszönöm :)2015. jún. 26. 19:30
1/5 anonim válasza:
szerintem nyugodtan. csak arra figyelj, hogy az anyatejet tilos mikrózni, tehát marad a forró vizes melegítés.
én is kevertem, semmi gond nem volt :)
2/5 anonim válasza:
én ugy tudom nem szabad osszekeverni- ne kérdezd miért, anno az orvos mondta.
4/5 anonim válasza:
úgy tudom h káros lehet az anyatej összetételére, van erről szó az lll oldalon, de nem jön be maga az oldal nekem
én azt sosem tettem be, inkább forró vízben melegítettem
5/5 anonim válasza:
anyatejet mikrozni nem szabad, mert a benne levo tápanyagokat kioli illetve gyengiti a mikrohullám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!