Joza kérdése:
Meddig húzza anyatejjel?
Figyelt kérdés
A 8 hónapos fiam két hete csak és kizárólag szopik, nagyon ritkán elfogadjua a tápszert (félálomban). Ennek oka, hogy négy foga kezdett áttörni egyszerre, emelett afta volta szájpadlásán és a legyengült immunrendszert hólyagos torokgyulladásos vírus támadta meg. Magas láza volt, majdnem kiszáradt. Szegényt sokat gyűrtem, gyűrték a dokik (cseppek, szirupok beadása), egy hétig a szája közelébe sem lehetett érni. Sajnos ez a reflex megmaradt, ha csak meg akarom simogatni, tolja el a kezemet, ha van is benne valami, sír, ellenáll. Közben lelki beteg vagyok, hogy látom, éhes, érdeklődik, de nem eszik semmit. :( Igen, értem, hogy ha szopik nem fog sem éhen halni, sem kiszáradni, de nekem két hét után ez kevés. Mit csináljak?2016. aug. 17. 15:53
1/2 anonim válasza:
Ha van tejed, ne aggódj. Van hogy egy egyéves is még 99 %-ban anyatejes.
2/2 anonim válasza:
Nem lesz gond, ha van elég tejed, csak szoptasd minél gyakrabban. Nekem egy hetes hasmenéses betegsége gyógyult meg azáltal, hogy kizárólag szoptattam. Helyrehozta az emésztőrendszerét. És ő akkor még csak 3 hónapos volt, 8 hónapos babád rendbe fog jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!