Akik tápszert váltottak, csak maguktól próbálgattak,
vagy megbeszélték előtte a gyerekorvossal is?
Figyelt kérdés
2016. márc. 21. 13:30
1/9 anonim válasza:
Mi mindig receptre kapjuk (még pici), így persze megbeszéltük a dokinkkal. De ha nem receptre adná, akkor is szeretnénk róla beszélni a dokinkkal.
2016. márc. 21. 13:31
2/9 anonim válasza:
Próbáltam megbeszélni vele, de ő nem akart mást adni a folyamatosan hányó gyereknek, így a patikustól kértem segítséget, legközelebb pedig mentem a gyerekorvoshoz és mondtam, hogy melyik tápszert írja fel. Nem szólt semmit, felírta.
2016. márc. 21. 13:32
3/9 anonim válasza:
Megbeszéltük. Eleve az ő ajánlását kértük.
2016. márc. 21. 13:32
4/9 A kérdező kommentje:
Én is próbálnám vele megbeszélni, de nem nagyon hajlik rá, hogy másikat írjon. Azt sem bánnám, ha nem adna receptet, csak mondaná melyiket próbáljuk.
2016. márc. 21. 13:45
5/9 anonim válasza:
Eleinte megbeszéltem vele de mivel a 3. tápszert tagadta le inkább azt mondtam nem érdekel, bementem a patikába és vettem csak úgy.
2016. márc. 21. 13:51
6/9 anonim válasza:
én nem beszéltem vele olvastam róla a neten és kicseréltem a tápszert. Bukos baba volt születése óta muszáj volt mert nagyon sokat hányt :(
2016. márc. 21. 15:31
7/9 anonim válasza:
Szia! Az én problémámra legyintett, azt mondta, hogy ez teljesen normális. Nekem nem úgy tűnt... Úgyhogy babás ismerősöket kérdezgettem, és ami illett a mi esetünkre, azt a fajtát próbáltuk ki (kölcsön kaptam egy bontatlan csomaggal). Előtte azért a patikában megkérdeztem, hogy lehet-e baj belőle. Először kevesebbel kínáltam. Látszott, hogy ezzel javulunk és utána kész tények elé állítottam a dokit.
Szó nélkül felírta. Egyébként mi a gond, amiért váltanotok kell? Eddig milyen tápszert evett a babód? Mennyi idős?
2016. márc. 21. 19:35
8/9 A kérdező kommentje:
4 hónapos, Beba ha por 1-et eszik, kb. egy hónapja, előtte beba ha startot kapott. Azzal az volt a baj, hogy 3 hónaposan tul sokat evett belőle, de ebből a pro 1-böl is ugyanolyan sokat eszik. Simán megeszik egy alkalommal 210 ml-t, viszont szerintem nem jól emészti, mert zöldes a széklete, és olyan fehér kis darabok vannak benne, mint az elején az anyatejnél. Akkor arra azt mondták, hogy azok az emésztetlen részek. Nem is minden nap tud kakilni, mióta ezt eszi. A doktornőjének mikor mondtam ezeket, annyit mondott csak, hogy ilyen kis babának nem szabadna ennyit ennie, és csak fél éves korában kaphat majd másikat. De ha kevesebbet adok vagy elveszem tőle, akkor meg sikítva sír, amíg nem kapja meg a szokásos adagot.
2016. márc. 22. 09:18
9/9 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Az enyém is evett bebát (ha sensitive pontosan) és 180 milit evett naponta 7x. Az orvos azt mondta ne adjak neki annyit.. meg ő 2 óránként evett erre azt mondta, hogy húzzam az etetések közti időt. Bár bukós is volt,kértem, hogy írjon Milumil AR tápszert azt mondta olyan nincs, ír fel beba ar/ha tápszert. Na attól is úgy evett 2 óránként (a gyanú az volt, hogy a bukás miatt éhezik meg hamar) szóval nem oldott meg semmit. Bementem a patikába vettem egy doboz Milumil AR tápszert és láss csodát, 5x150 mili fogyott. Sőt, szegény mikor megette az első adagot belőle úgy kidőlt, hogy 4,5 óra múlva kelt fel, szóval szerintem éhezett a beba mellett. :'(
A kaki viszont mindig zöld volt, én úgy tudom minden beba ha mellett normális a zöld kaki, a sensitive tuti olyan volt, az ar/ha tápszerre már nem emlékszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!