Csak nekem gusztustalan vagy nektek is, hogy árulnak
használt cumisüveget és dudlikat (cumikat)?
mert nem csak neked reagalunk hanem mindneki masnak...habar teny a te kerdesed..de rogton az elso hozzaszolasok kzott volt a mellszivo orrszuvo sot a hasznalt bugyi is....azt tobb hozzaszolasomban is irtam hogy a dudlit en is lecserelem ha az uveget meg is veszem hasznaltan. csak persze nem tudni hogy azt is en irtam...
2016. febr. 9. 21:53
- én hallottam már gilisztás egy évesről, mert homokozóban homokot evett..
- és a baktériumoktól mi is megbetegszünk..szóval ha immunerősítő lenne..
2016. febr. 9. 21:55
2016. febr. 9. 22:01
es ha kizarolag ujjonan veszed a cumisuveget az garancia arra hogy sose lesz gilisztas mert sose fog homokot enni? hulye a kerdes tudom de a lenyeg hogy sterilizalhatod te nyugodtan agyon az uvegeket, vehetsz mindenbol ujat hogx egy eves koraig ne talalkozzon semmi bakteriummal, de ugysem tudod megakadalyozni azokat az eletkori merfoldkoveket amikor azt a bizonyos tonna koszt o el fogja fogyasztani...hidd el az a legkevesebb hogy hasznalt a cumisuveg (a dudli cserevel egyetertek)
2016. febr. 9. 22:04
26 Szerinted az jobb anya vagy ugyan olyan mint te vagy ő vagy én az aki segélyből neveli a gyerekeit és szül még de tudja,hogy anyagilag nem képes felnevelni őket.PL gondolok a romákra vagy a felelőtlenekre ,alkoholistákra..stb...Igen rohad sok segély megy az ilyenekre ami miatt kevesebb a te vagy férjed fizuja,mert lefogják az adóból.
2016. febr. 9. 22:08
45: a 26 nyilvan nem a romakra gondolt hanem pl nagyon sok olyan par van aki onhibajan kivul kerul olyan szituacioba hogy gyermeket kell vallalnia, mert mondjuk elvetetni meg sem akarja...egyebkent akkor.mindenki aki csedben yedben gyesben reszesul szerinted a te adodob ul????
tegyunk.mar azert kulonbseget mondjuk olyan no kozott aki ikerterhes lesz es a ferje szepen lelep a felelosseg alol (persze van gyerektartas szivesen elmagyarazom hogyan csaljak le ugy hogy cska minimalis osszeget kelljen fizetni az asszonynak) vagy mondjuk aki eroszak aldozata lesz vagy akinek vedekezes mellett csuszik be a baba vagy akik bevallaljak korosodas miatt es apukanak felmondanak....ezeket kulonitsuk mar el a romaktol.legyszives.
az adoddal meg ne dobalozzal ugyanis a jarulekaid es reszet azert fizeted, hogy a csed gyed es tarsai mellett pl a munkanelkulieken is segits amilyne helyzetbe meg pl te is barmikor kerulhetsz meg ha most megy is a szeker....tudod ez a tarsadalmi szolidaritas lenyege...mas kerdes a kissebseg.
2016. febr. 9. 22:15
utolsó :) szerintem elég sok az ilyen hátrányos helyzetű ember akiknek ilyen problémájuk és gondjaik vannak.Ami semmiképpen nem előnyös. 10 évig dolgoztam most épp gyeden vagyok azt hiszem megérdemlem azt a 3 évet csak ennyi jár nekem .utána dolgozom tovább az olyan emberekre akik felelőtlenek meg életében nem dolgozott,vagy éppen nem akar.Vagy magyoroszágon minden ember adózik saját maga után ?
2016. febr. 9. 22:24
Bocsi, de itt mindenki visszautasította az egyszeri anyasági támogatást, meg a családi pótlékot, meg a GYES-t? Mert ezeket ugye ugyanúgy kapja az is, akinek (a férjének) 600 ezres, meg milliós fizetése van, meg az is, akinek ez az összes jövedelme... (és ha már arról van szó, hogy kitől sajnálom kevésbé a mindenki adójából fizetett javakat, akkor én inkább adnám a mélyszegénységben élő családnak, akiknek a gyereke nem tehet arról, hogy hova született, mint annak, aki a sokszorosát elszórja totál felesleges, flancos babaholmikra - tisztelet a kivételnek természetesen).
2016. febr. 9. 22:28
49/66 A kérdező kommentje:
Én nem kaptam egyszerit sem meg nem is kapok gyest .Nem igényeltem .De én sosem dolgoztam bár a férjem és a szüleim ezerszer meg dolgozták,ezért helytelennek éreztem volna azt a pénzt igényelnem.AM mélyszegénységben elő családok alatt mire gondolsz ? Mert vannak akik maguk tehetnek a sorsukról és ha adsz sem lesz jobb mert nem a gyerekeikre költik el a pénzt vagy nem tudjak helyesen beosztani .Persze vannak kivételek ez igaz rajtuk tényleg érdemes segíteni és kell is nagyon jó képességű gyermekek vannak aki nagyon sokra vihetnék az életet de nem tudnak ki törni vagy csak kevésnek sikerül .De továbbra is úgy gondolom ,hogy azoknak akik szegények szó szerint ne akarjanak 5 meg 7 gyereket miért nem elég 1 nem értem ő nem lássa hogy annak a gyereknek milyen körülmények vannak biztosítva
Te csak ne oszd az észt ,seggeden a tojáshéj ,vered a nyálad mert 22 évesen van egy gyereked és te majd megmondod ki szülhet?De egy percet még nem dolgoztál ,gondolom nem is fogsz majd mindent a szüleid meg a férjecskéd megad ,te meg a fotelböl okoskodsz?Te ezt komolyan gondolod most?
2016. febr. 9. 23:09
Kapcsolódó kérdések: