Csak nekem gusztustalan vagy nektek is, hogy árulnak használt cumisüveget és dudlikat (cumikat)?
jó, részben egyetértek veled én sem vagyok túl sterilizálás párti, de azért tény hogy egy 6 hónap alatti baba és egy 1,5 éves baba immunrendszere között különbség van...a dudlikat én se venném meg idegentől, vagy ha megvenném a cumisüveggel együtt akkor azt a részét lecserélném.
a mellszívót meg nem értem, én pl az első két hétben a kórházit kellett hogy használjam, mivel mellgyulladással ott ragadtam, és a kórházi protokoll szerint csak azt használhatod, hiába használta veled egyszerre még 10 kismama....és mégis makk egészséges a babám.
az orrszívót meg főleg nem értem...egy műanyag csőn mit nem lehet kiforrázni???
ugyanitt elektromos Graco orrszívó eladó :))
meg tudom venni, szükségtelen olyanokkal dobálóznod hogy nyomorba szülés stb.
csak épp pont az Avent valóban olyan jó minőség, hogy újszerű állapotban kaptam meg a sógornőmtől mind a mellszívót, mint a cumisüvegeket...ott két gyereket szolgáltak ki, meg még az én lányomat is, és simán el tudnám adni, olyan jó állapotban vannak, csak még lesz egy tesó.
nem kell mindenkinek használtat venni, mindenkinek szíve joga eldönteni milyet vesz. Egyébként azzal egyetértek, hogy akinek nincs 1500 Ftja egy cumis üvegre, az ne vállaljon gyereket. De nem azért értek vele egyet amiért te gondolod...semmi baj nincs azzal ha valaki megfelezi a kelengye csomag költségeit, és abból a pénzből mondjuk fizet egy normális klinikát a szülésre vagy mondjuk a gyerek keresztelésére költi vagy mit tudom én, most mondtam valamit. VAn amiből újat kell venni, meg van amiből nem szükségszerű, én esztelen dolognak tartom amikor mindenki tonna szám dobja ki a pénzt olyan dolgokra amiket nem is biztos hogy használni fog kettőnél többször
kedves kérdező...mi meg csak kérdeztük, hogy miért baj, hogy használtat veszünk...semmi baj hogy te újat veszel, de téged baromira zavarhat a dolog ha emiatt képes voltál kérdést kiírni, annak ellenére hogy most azt írod neked mindegy ki milyet használ.
a jövedelmed meg senki nem kérdezte, miből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!