Nagyon jó evő baba mikor állt meg a Hízásban? 2 hónapos.
Úristen milyen válaszok ezek! Első! Idézek magamtól "nem eheztethetek egy ekkora babát. " tehát fogyozni nem fog, ha ebből nem értetted volna! Miért kap tápot? Talán mert nem tudok szoptatni? Szted miérta ttápszeres kategóriában van a kérdés? Jártam már a szoptatás kategóriában is két hónapja, de ott sem lettem okosabb.
Kettes: tudtommal a tápszert csak úgy lehet keverni, ahogy a dobozon van. És ha így próbálkoznék az bizony fogyokura lenne.
"Tele tömni egészségtelen tartós valamivel , na ez a nagy baj. Sose lesz egészséges!"
TE egyáltalán mit keresel a tápszeres kérdések közt? Ha szted a tápszer egy egészségtelen szemét miért nem a szopis körben osztod az észt ? Túl vagyok az ilyen szoptatás nácik véleményén, különben sem erről szól a kérdésem. .
Szia. Lanyom is első perctől jo evő, 3900grammal született.
Hat hónaposan 9 kilo volt, és mai napig, most egy éves imád enni, de éreztetni nem fogom. Most 13.5 kg.
Persze magas is nagyon..90 centi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!