Csak én vagyok ilyen balfék, hogy az AVENT cumisüveget nem tudom úgy összerakni, hogy ne folyjon belőle a cucc?
Hiába tekerem szorosra, a cumi mellett rendszeresen kifolyik a tej. Az adapteres fajta, képet csatolok. Tekerésnél ráadásul a fehér fej sokszor elcsúszik.
Ha pontosan olyan, mint az első képen, akkor a plusz karikát beleteszed?
Az ívesebb (újabb) verzióban már nincs ilyen, ott csak a fehér fejrész van, amibe a szilikon cumit kell belehúzni.
Összerakott és szétszedett állapotban is fotózd le a sajátodat és akkor könnyebb kitalálni, hogy mi megy félre.
A karika (+fehér szelep) természetesen benne van. A cumit pedig ütközésig àthúzom a nagy fehér gyűrűn, teljesen a perembe csúszik a műanyag. Régóta hasznàlom ezt a cumisüveget, eskü régen nem ilyen volt a cumija, mert akkor nem folyt, néhàny hete van csak ez a gondom. Az is meglep, hogy csavaràskor elcsúszik a menet, àltalàban akkor zàr rendesen az üveg, ha a cumi pereme kicsit visszacsúszik a fehér műanyag karika alà.
Hàlistennek a gyereknek pont csak ez az egyféle cumi és üveg kell :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!