Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Nekem számomra nagyon nagy...

Nekem számomra nagyon nagy problémával állok szembe, kislányom 7 hónapos és megjött a mensesem, és azóta nem fogadja el a cicit egyáltalán. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem fogadja el a tápszert akárhogy próbálom, nem tudja szívni a cumisüveget vagy nem tudom mi baj lehet? Hogyan csináljam? Nagyon kétségbe vagyok esve. :- ( Tejpépet kap reggel, helyette. Vacsorát meg mióta ez a történet van nem fogadja el, nagy sírás Nagyon be van gyulladva a cicim tele van tejcivel, annak ellenére hogy már este reggel szopizott 3 hete, nagy ritkán délbe.SEGÍTSÉG!!!!
2015. jún. 14. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha elmúlik a mensi, vsz. újra elfogadja majd.

Én pohárból itatnám addig, vagy kanállal.

Fejd ki kézzel a tejet, nem hiányzik egy mellgyulladás, gondolom!

2015. jún. 14. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Fejd le a tejet, és add pohárból, olyan régi hagyomanyosbol aminek kifele pondorodik a széle és jó vastag. Ebből add neki a tápszert is.

Ilyenkor más az íze a tejnek. Ha elmulik a mensi ujra el fogja fogadni.

2015. jún. 14. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!