DM tejitalt (12+) ad valaki a gyermekének?
Írna róla tapasztalatot?
Lehet, hogy kipróbálnánk.. de nem tudom, hogy merjek-e váltani a Milumilról?
A dm saját tápszeréből próbáltuk a 10+-t (azt hiszem 10 hótól volt, de lehet, hogy 9+-os volt).
Nem volt tőle semmi baja.
Megtudnád nekem mondani, hogy egy kanál tápszer az hány g?
Mármint hogy egy kanál tejital 30 ml vízhez pl. 4,6 g-ot tartalmaz.
Olcsóbb? Hogy jött ki neked olcsóbbra?
Most néztem, hogy a Babylove 1-es tejital 1299 Ft /500g
A Milumil kuponnal (-450Ft) pedig 2150-re jön ki/600g.
Kb. 4 hónapja hosszabítgatja a milumil a kuponos akciót, igaz ez a rossmannban használható fel, de ezen felül még a rossmann 10% kedvezményes kuponja is rátevődik, amiket a postaládákba dobálnak be havonta.
Mi hetente kétszer járunk rossmannba és veszek tejitalt és 9-12hós tápszert is, eddig azt ette, így összegyűjtögettem egy csomó tejitalt, ha elfogy akkor jön a babylove,
ezzel ugyan a 300g ot tudod megvenni max. 750ft-ért (ha van, akkor még -10%), de lehet vele számolgatni és többször beugrani érte. Akkor a 600g 1500ft alatt jön ki (-10%, ha van szórólap is)
Néha le is árazzák alapból, a kedvezmény az felett érvényes. Volt már, hogy a tápszert 890Ft.ért vettem meg a 600g-osat így decemberben pl.
Már nektek nem kell, de hátha valaki még olvassa, ez a tápszer akciósa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!