Van valaki aki tudatosan szoktatta le babáját az éjjeli 1xi étkezésről? Ha igen hogyan?
nekem ugyan anyatejes...mi is így kezdtük...átaludt éjszakák után egyszer csak elkezdett kelni éjjel...hol egyszer...hol kétszer...aztán már óránkért kért inni..ahhoz fáradt volt hogy jól tele egye magát és legalább az éjjel további részében aludjon, viszont ahhoz meg túlságosan megszokta az éjjeli tivornyát hogy egyszer se kelljen fel.
Ezért én a drasztikus megoldást választottam, és nem adtam neki cicit. első este valóban sírt egy kicsit. de azóta átalussza az éjszakát...de az én babám 7 hós.. úgy tudom fél év alatti babák még nem tudják szabályozni az inzulin szintjüket ezért szükséges az éjjeli etetés - ha erre igényük van.
én nem szoktattam le egyáltalán magától elhagyta először a hajnal 1-es szopit, a hajnal 3-as meg fokozatosan kitolódott, 5 re utána 6-ra, aztán 7-re.
nem is értem miért kellene leszoktatni. egyen, ha éhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!