Nagyon kevés tejem van,1 hónapos a babám, éhezik mert a tápszert nem hajlandó megenni. Próbáltam már 4 félét, mind a kukában végezte. Mit tegyek most?
Már az első fiamnál is kevés volt a tejem,de ő elfogadta a tápszert.Most az történt,hogy kórházba került a kicsi 3 hetesen,meg kellett műteni,és az idegtől,az amúgy is kevés tejem,még kevesebb lett...
Iszom a tejszaporító teát is,normálisan eszek,gyakran szoptatok,mivel éhes mindig,de semmi...nem jön vissza a tejem.
Próbáltam már HA tápszereket Beba,Milumill,és 2 féle simát is,próbáltam másik cumisüvegből is.
Őszintén én is gondoltam a tehéntejre,anno anyu is azt adta nekem,mert ő sem volt ellátva tejjel.Csak tudom,hogy manapság nem trendi 1 éves korig tejjel itatni a gyereket,ezért vagyok tanácstalan...
8-as, ezt a nátrium dogot most hallom először
én úgy tudom, olyan tejet kell adni, hogy a gida vagy borjú egyidős legyen a babával, régen így csinálták. akkor sem adtak akármit a kisbabáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!