Mit igyon? A kisfiam 7 hónapos,3szor eszik szilárdat, a többi szoptatás. Inni viszont nem hajlandó, sem vizet, sem teát (rooibos, édesköményes, amit próbáltam).
az enyém 10 hós, de ő is főleg anyatejet iszik.
evés mellé vizet iszik, az fontos
vannak cukormentes bébi gyümölcslevek pl müllerben
Bocsi, véletlen elment.
Tehát, az én fiam is anyatejes volt és kb. 8 hónapos korában kezdtem vizet is adni, mivel akkorrá evett meg normális mennyiségű szilárdat, ráadásul nyár volt. Addig csak szopizott evés után. Kb. 2 hét volt, mire megszokta a vizet és legalább 1 decit megivott, azt is pohárból, mert cumisüvegből nem tudott. Utána már nem is nagyon ivott ccsak vizet, 1 évesen kapott néha-néha teát, vagy gyümilevet, de ha szomjas volt, vizet kért. Úgyhogy nyugi, kitartás! :)
Az én kislányom 13 hónapos, sokat szopizik, minden evés előtt, sokszor utána is. Vizet egyáltalán nem adok neki, víz állagú folyadékot sem nagyon, gabonatejet kap, de az is sűrűbb, ivójoghurt állagú. Ha van elég pisis pelenka, akkor minden ok, elég neki az anyatej.
Ha akarsz adni, csinálj te gyümölcslevet, abban nincs hozzáadott cukor, kicsit macerás, de úgy hígítod, ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!