Tápszeres babának gyengébb lesz az immunrendszere, mint az anyatejes babának? Tapasztalatok?
"Aki rossz szövegértelmezésből, inkább ne kommentálja a dolgokat"
Bocs, de szerintem az itt egyedül te vagy.
Te kezdtél el itt erőlködni, hogy mi itt bármit is bizonygatni akarunk, holott erről szó sem volt. Leírtuk a tapasztalatunkat, nem támadtunk, nem akartuk meggyőzni a Kérdezőt, hogy ne szoptasson. Nem írtunk véleményt a 3 éves korig történő szoptatásról sem, még azután sem, hogy elkezdtél támadni, holott nekem is megvan erről a véleményem, de igazából semmi közöm a más dolgaihoz.
Én sem akartam egyébként már ehhez hozzászólni, de a stílusod bicskanyitogató.
A kérdező válaszára reagálva Én is leírtam a saját tapasztalataimat. Nem érzékeltem a kérdéséből ,hogy csak tápszeres táplálással kapcsolatosan érdeklik a tapasztalatok, vélemények. Ezért én is vettem a bátorságot és leírtam saját tapasztalataimat, éppen azért, mert vegyesek. Volt alkalmam egyik-másik oldalt is kipróbálni.
Azonkívül nem is értem Te milyen alapon "levelezgetsz" velem...? (És én vagyok annyira provokálható,hogy még válaszolok is?-nos ez engem is minősít...) Minden esetre leveled utolsó szava igazán nőies. Gratula. Ja, és igazán hasznos válaszokat adtál a kérdezőnek... Tapasztalatok... Ki csúszott itt félre? Ha irogatni akarsz, akkor privátban. Ne zavarjuk a kötelességeiket végző kismamákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!