Lehet, hogy romlott tápszert evett?
Figyelt kérdés
2 üveg volt bekészítve (sok helyen olvastam hogy szabad nrm szabad, nekem a kórházban azt mondták hogy el lehet készíteni előre, azóta így csinálom eddig nem fordult elő ilyen) megette az egyiket, rá 3 órára akartam adni a másikat és olyan furcsa volt, megkóstoltam és olyan kesernyés íze volt, ki is öntöttem. Lehetséges hogy az első amit megevett is romlott volt? Megette volna ha romlott? Ha az volt akkor most mi lesz? Hasmenése lesz vagy mi fog történni?2015. jan. 6. 03:24
1/1 anonim válasza:
A tápszereknek keserű íze van (legalább is az újszülött kortól adhatóknak), semmi baja nem volt annak amit kiöntöttél. Lehet hűtőben elkészítve tárolni nem romlik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!